Το BlindChat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το BlindChat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του BlindChat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ
01/10/2015
Πριν από λίγες μέρες το BlindChat πραγματοποίησε νέα αναβάθμιση διορθώνοντας κάποια bugs και προσθέτοντας νέες δυνατότητες στο αγαπημένο σας greek chat.

Προσθήκη πληρωμής με μετρητά

Επειδή πολλοί μας έχετε ζητήσει να βρούμε ακόμα πιο εύκολους τρόπους πληρωμής για τις PREMIUM υπηρεσίες στο τελευταίο μας update προσθέσαμε τη δυνατότητα να το κάνετε με μετρητά. Τώρα πια θα μπορείτε να αποκτήσετε PREMIUM πληρώνοντας σε βενζινάδικα, βιβλιοπωλεία και DVD Club (μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη λίστα καταστημάτων) μέσω Viva Payments.

Προσθήκη Νησιών ΒΑ Αιγαίου στις προτιμήσεις

Επίσης στην τελευταία αναβάθμισή μας προσθέσαμε άλλη μία περιοχή για να επιλέξετε, αυτή των Νησιών ΒΑ Αιγαίου.

Διόρθωση στα μηνύματα κατά τη διάρκεια αναμονής για συνομιλία

Τώρα πια όταν περιμένετε στην ουρά τα μηνύματα που θα δείτε στο πάνω-αριστερά μέρος της οθόνης θα είναι πιο ξεκάθαρα για το αν το PREMIUM σας έχει λήξει, αν δικαιούστε δωρεάν συνομιλίες και αν όχι, γιατί.

Νέο Android Application

Μέσα στον Αύγουστο του 2015 ανέβηκε στο Google Play Store το Application μας για κινητά Android για να μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας greek chat για γνωριμίες πάντα μαζί σας και να μη χάνετε κανένα μήνυμα. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: blindchat.gr/android.

Ένα άλλο ευχάριστο νέο

Η paysafe κάρτες πωλούνται ξανά στην Ελλάδα. Μετά από απουσία περίπου δύο μηνών η κάρτες paysafe επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα. Το BlindChat είναι από τις πρώτες υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί να δέχονται ξανά πληρωμές με paysafecard.

Μετά από αυτές τις αλλαγές δουλεύουμε πυρετωδώς για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το BlindChat. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερες αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις σας είτε με μήνυμα στο support, στον λογαριασμό «Διαχειριστής» ή στο email μας blindchat [at] sidebar.gr.
 • premium
 • blindchat
 • chat
 • greek
07/09/2015
Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι σε προεκλογικό πυρετό και καλείται να προσέλθει στις κάλπες για τρίτη φορά μέσα στο 2015. Το θέμα λοιπόν των εκλογών δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο στους χρήστες των online dating ιστοσελίδων καθώς πολλές φορές αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στα chats. Γι’ αυτό ακριβώς θέσαμε το ερώτημα στους χρήστες του BlindChat αν τα “Πολιτικά” είναι κάτι το οποίο συζητάνε με άτομα που γνωρίζουν μέσα από την ιστοσελίδα. Παρακάτω θα δείτε τα αποτελέσματα της έρευνάς μας που δείχνουν αν τελικά η πολιτική είναι ένα θέμα που τους ενδιαφέρει, ποιες περιφέρειες της Ελλάδας προτιμούν να μιλάνε περισσότερο για τα πολιτικά και ποιο από τα δύο φύλα ενδιαφέρεται περισσότερο για τέτοιες συζητήσεις.

Η γενική εικόνα


Κατά μέσο όρο μόνο 1 στους 4 χρήστες του BlindChat ενδιαφέρονται να μιλήσουν για πολιτικά θέματα, αν και όντας σελίδα για γνωριμίες ίσως κανείς να περίμενε το ενδιαφέρον να είναι ακόμα μικρότερο.

Οι άντρες έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα πολιτικά θέματα από τις γυναίκες με τη διαφορά να είναι σχεδόν στο 6%.

Οι άντρες στην Αττική και οι γυναίκες στα Ιόνια Νησιά ενδιαφέρονται να συζητήσουν περισσότερο απ’ όλους για τα πολιτικά με ποσοστά 34% και 39% αντίστοιχα.

Τι λένε οι άντρες;


Ο μέσος όρος των αντρών που ενδιαφέρονται να μιλήσουν για πολιτικά στο BlindChat είναι σχεδόν 30% αλλά ας δούμε πώς αυτό καταμερίζεται ανάλογα με τις γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας.


Τι λένε οι γυναίκες;


Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο από τους άντρες για τα προεκλογικά θέματα με το ποσοστό να είναι 23% κατά μέσο όρο σε όλη την Ελλάδα. Δείτε πώς αυτό αντικατοπτρίζεται πάνω στον χάρτη.

 • εκλογές
 • blindchat
 • chat
 • γνωριμίες
 • έρευνα
15/07/2015
Ένα από τα πιο διαδεδομένα και πιο συνηθισμένα ταμπού στις σεξουαλικές σχέσεις των δύο φύλων είναι το ομαδικό σεξ. Αποτελεί κρυφό πόθο πολλών (αντρών και γυναικών) και σπάνια αποκαλύπτεται ακόμα και στις πιο δυνατές σχέσεις. Γι’ αυτό στο BlindChat αποφασίσαμε να θίξουμε το θέμα αυτό θέτοντας το απλό ερώτημα στους χρήστες μας “Θα έκανες ομαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα) ;” Οι απαντήσεις που λάβαμε σίγουρα θα σας εκπλήξουν!

Οι εκπλήξεις:

- Ενώ περιμέναμε οι άντρες που δε θα ήθελαν τρίο να είναι πολύ λίγοι τα νούμερα μας διέψευσαν. 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.
- Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος»
- Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%

Τι λένε οι άντρες;


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το infographic με τα ποσοστά των αντρών που δε θα ήθελαν να δοκιμάσουν ομαδικό σεξ (αλήθεια, υπάρχουν τέτοιοι;;; ).Τι λένε οι γυναίκες;


Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα ποσοστά γυναικών ανά διοικητική περιφέρεια που θα ήθελαν να δοκιμάσουν (αν δε το έχουν κάνει ήδη) ομαδικό σεξ με 3 ή περισσότερα άτομα.

 • σεξ
 • σχέσεις
 • έρευνα
 • blindchat
 • greek
 • chat
08/07/2015
Μετά την επιβολή των capital controls και την απόσυρση της Paysafe και του Paypal από την Ελληνική αγορά υπάρχουν πολύ χρήστες του BlindChat που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για το PREMIUM. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον πιο απλό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε PREMIUM με μετρητά χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας!

1. Φτιάξτε λογαριασμό στο VivaWallet.com


To Viva Wallet είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που δίνει τη δυνατότητα να κάνετε online συναλλαγές παρέχοντας ασφάλεια και είναι πιστοποιημένο από την Τράπεζα Ελλάδος. Μπαίνοντας στο vivawallet.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το email και το κινητό σας.

2. Φορτίστε το Viva Wallet σας με χρήματα


Αφού έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στο Viva Wallet το επόμενο βήμα είναι να βάλετε χρήματα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι όμως για να κάνετε την φόρτιση με μετρητά έχετε 3 συγκεκριμένες επιλογές.
- Με μετρητά σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα
- Με Viva e-money
- Me [email protected] που δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη φόρτιση από το σπίτι σας.


3. Αγοράστε PREMIUM με το Viva Wallet


Αφού έχετε φτιάξει το λογαριασμό Viva Wallet και έχετε φορτώσει το επιθυμητό ποσό που αντιστοιχεί στη συνδρομή που θέλετε μπείτε στο blindchat.gr/premium.php.
Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και πατήστε «συνέχεια». Διαλέξτε για τρόπο πληρωμής το «Viva Payments» και πατήστε ξανά «συνέχεια».
Στη σελίδα που θα ανοίξει θα δείτε την επιλογή “Τρόποι Πληρωμής” με Κάρτα ή Viva Wallet. Επιλέξτε το Viva Wallet και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το κινητό και τον κωδικό σας. Πατήστε «χρέωση» και η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί αμέσως και με το premium θα ενεργοποιηθεί εκείνη τη στιγμή.
 • premium
 • paysafe
 • viva
 • payment
01/07/2015

Premium με πιστωτική χωρίς κανένα control.


Για να συνεχίσεις να μην έχεις κανένα περιορισμό στην επικοινωνία σου μπορείς να αγοράσεις PREMIUM με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Viva Payments. Οι αγορές μέσω της Viva Payments δεν επηρεάζονται από τα capital controls.

Μπείτε στο blindchat.gr/premium.php επιλέξτε τον πακέτο που θέλετε και στη συνέχεια διαλέξτε την πληρωμή με «Πιστωτική Κάρτα μέσω Viva Payments».Για οποιαδήποτε απορία είμαστε στη διάθεσή σας μέσω του support ή στο email [email protected]
 • πληρωμή
 • πιστωτική
 • premium
 • capital
 • controls
11/06/2015

Στο BlindChat θέλουμε να ρίξουμε φως στα θέματα ταμπού που αφορούν τις σχέσεις και την ερωτική επαφή των Ελλήνων. Για να το καταφέρουμε θέτουμε ερωτήματα στους χρήστες τις οποίες απαντάνε ανώνυμα.

Στα προηγούμενα post μας αναλύσαμε τα εξής ερωτήματα:
- «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;»
- «Θα έκανες σεξ από το πρώτο ραντεβού;»
- «Ποιες περιοχές της Ελλάδας θέλουν να κάνουν καθημερινά σεξ και ποιες το... βαριούνται;»


Αυτή τη φορά στο τέταρτο κατά σειρά κείμενό μας θα δούμε αν οι Έλληνες θέλουν «έντονη» ή «απαλή» ερωτική επαφή ή «και τα δύο».

Ένα γενικό συμπέρασμα που βγάλαμε από τις απαντήσεις είναι ότι άντρες και γυναίκες θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δε χρειαζόταν στατιστικά για να το μάθουμε. Ειδικά στην επαρχία οι διαφορές που είδαμε έφτασαν και το 70% αντίθετα με Αθήνα & Θεσσαλονίκη όπου φαίνεται ότι έχουν βρει τη χρυσή τομή αφού οι διαφορές στις προτιμήσεις τους δεν είναι πολύ μεγάλες.

Κοιτώντας το σύνολο των απαντήσεων των χρηστών του BlindChat ξεχωρίσαμε 3 ενδιαφέροντα στατιστικά:
- Κατά μέσο όρο οι άντρες προτιμούν την έντονη ερωτική επαφή περισσότερο από τις γυναίκες
- Οι χρήστες του BlindChat στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν προτιμούν την απαλή ερωτική επαφή
- Οι γυναίκες στην Κύπρο θέλουν έντονη ερωτική επαφή περισσότερο απ’ όλους, είτε άντρες ή γυναίκες σε οποιαδήποτε διοικητική περιφέρεια.

Πάμε όμως να δούμε τις απαντήσεις χωρισμένες ανά διοικητική περιφέρεια και φύλο παρατηρώντας σε μεγαλύτερο βάθος τις διαφορές που υπάρχουν.

Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε τις περιοχές στις οποίες οι άντρες προτιμούν την έντονη ερωτική επαφή. Όπως φαίνεται στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη αλλά και τη Δυτική Μακεδονία πάνω από 1 στους δύο άντρες θέλουν μεγαλύτερη ένταση στην επαφή τους ενώ η Θεσσαλία και η Κρήτη βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.Κάποιες ακόμα πληροφορίες που έχουν ενδιαφέρον για τους άντρες είναι:
- Η περιφέρεια με τους περισσότερους άντρες που θέλουν απαλή ερωτική επαφή είναι η Δυτικής Μακεδονίας
- Οι άντρες στην Κρήτη είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο απ' όλους έντονη αλλά και απαλή επαφή μαζί.
- 1 στους 10 άντρες θέλει απαλή ερωτική επαφή
- Σε 6 από τις 10 περιφέρειες πάνω από 50% των αντρών προτιμούν έντονη και απαλή ερωτική επαφή μαζί

Από την άλλη οι γυναίκες προτιμούν την απαλή επαφή. Μάλιστα στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη το ποσοστό φτάνει σχεδόν το 80% που δείχνει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους άντρες της περιφέρειας όπου το ποσοστό αυτό είναι γύρω στο 11%.Επιπλέον κάποιες πληροφορίες για τις απαντήσεις των γυναικών:
- Οι γυναίκες στη Δυτική Μακεδονία και την Αττική προτιμούν την πιο έντονη επαφή
- Μόλις 1 στις 13 γυναίκες στην Αττική θέλει απαλή ερωτική επαφή όταν στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη είναι 10 στις 13!
- Σε 5 από τις 10 περιφέρειες πάνω από το 65% των γυναικών προτιμά τα πράγματα πιο... χαλαρά.


Το συμπέρασμα από τις απαντήσεις που λάβαμε είναι πώς είτε άντρες είτε γυναίκες είτε από επαρχία ή από αστικά κέντρα, οι επιθυμίες μας είναι διαφορετικές. Το κλειδί, λοιπόν, στο να έχουμε καλύτερες σχέσεις είναι να εκφράζουμε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες αυτές και να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση.
 • γυναίκες
 • έρευνα
 • blindchat
20/05/2015
Ξέρατε ότι η ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό σας μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας; Είναι πολύ πιθανό οι κάτοικοι της Στερεάς Ελλάδας να το ξέρουν καλύτερα απ’ όλους αφού στο ερωτηματολόγιο του ΒlindChat για το πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με το σύντροφό το 61% δήλωσε «κάθε μέρα».

Στο BlindChat θέλουμε να ρίξουμε φως στα θέματα ταμπού στις σχέσεις και γι’ αυτό θέσαμε ερωτήσεις που «καίνε» στους χρήστες μας. Σε αυτό το blogpost αναλύουμε τα στοιχεία στην ερώτηση για το «Πόσο συχνά θα ήθελαν να έχουν ερωτική επαφή με τον/την σύντροφό τους, σε μία ιδανική σχέση».

Ξεχωρίσαμε τις απαντήσεις «Κάθε μέρα» & «Λίγες φορές το μήνα ή λιγότερο» για να εξετάσουμε τα δύο άκρα και σας έχουμε τα ποσοστά χωρισμένα σε διοικητικές περιφέρειες.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω γράφημα οι πιο απαιτητικές διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας είναι η Στερεά Ελλάδα, η Κρήτη και η Κεντρική Μακεδονία.Σε προηγούμενα post μας είχαμε δει ότι οι διοικητικές περιφέρειες της Κρήτης και της Στερεάς Ελλάδας δεν είναι και από τις πιο “εύκολες” στα ερωτικά όμως απ’ ότι φαίνεται μόλις βρουν το κατάλληλο άτομο είναι αυτοί που θέλουν να έχουν πιο έντονη και σταθερή ερωτική επαφή.

Όσον αφορά τις περιοχές που βαριούνται περισσότερο απ’ όλους να έχουν ερωτική επαφή με τον/ην σύντροφό τους οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας φαίνεται να βρίσκονται στην κορυφή της λίστα. Στη Δυτική Ελλάδα 1 στους 4 προτιμά να έχει ερωτική επαφή λίγες φορές το μήνα ενώ στη Θεσσαλία ο αριθμός αυτός είναι 1 στους 5.

 • blindchat
 • έρευνα
13/05/2015
Αγοράζοντας PREMIUM πρόσβαση στο BlindChat έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις premium υπηρεσίες μας «Αναζήτηση Ιδανικών Φίλων» & «Μιλήσαμε & Χαθήκαμε» καθώς και απεριόριστες συνομιλίες για όλη τη διάρκεια της συνδρομής σας.

Ένας από τους τρόπους να αποκτήσετε PREMIUM πρόσβαση είναι με χρέωση του κινητού σας τηλεφώνου με SMS. Η αγορά με SMS σας δίνει 24 ώρες πρόσβαση στις premium υπηρεσίες και είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε PREMIUM μιας μέρας.

Η διαδικασία της αγοράς PREMIUM με SMS είναι απλή.

1. Πρώτα πρέπει να μπείτε στη σελίδα blindchat.gr/premium.php
2. Επιλέξτε το πακέτο μιας μέρας το οποίο κοστίζει 3.62€
3. Πατήστε «Συνέχεια»
4. Στείλτε SMS με τη λέξη TET στο 54345 και περιμένετε μέχρι να σας έρθει ο κωδικός PIN
5. Όταν έρθει ο κωδικός PIN πληκτρολογήστε τον στο ειδικό πλαίσιο και πατήστε «ΥΠΟΒΟΛΗ»
6. Αν έχετε ακολουθήσει σωστά τη διαδικασία το PREMIUM θα έχει ενεργοποιηθεί.


Στην περίπτωση που έχετε στείλει SMS και ο κωδικός PIN αργεί να έρθει μη στείλετε άλλο μήνυμα. Μπείτε στη σελίδα blindchat.gr/pin και γράψτε το κινητό σας στο πλαίσιο.
 • premium
 • blindchat
06/05/2015
Όπως είπαμε στο προηγούμενο post μας στο blog του BlindChat, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ρίξουμε φως στο θέμα των σχέσεων μέσα από τις απαντήσεις των μελών της πλατφόρμας μας σε πικάντικες ερωτήσεις που τους θέσαμε.

Την προηγούμενη φορά αναλύσαμε το θέμα της διάρκειας των σχέσεων που προτιμάτε. Τα νούμερα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και σίγουρα κάποιοι μύθοι καταρρίφθηκαν για περιοχές της Ελλάδας που νομίζαμε ότι κατέχουν τα πρωτεία. Γι’ αυτό συνεχίζουμε αυτή τη φορά με το εξής απλό ερώτημα: “Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;”.

Ναι ή Όχι;

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι ξέρετε τι έχουν απαντήσει οι χρήστες του BlindChat μη βιαστείτε, δείτε την ανάλυση που σας ετοιμάσαμε και θα εκπλαγείτε.

Πριν πάμε σε συγκεκριμένες περιφέρειες ας δούμε πολύ γενικές πληροφορίες σχετικά με τις απαντήσεις των χρηστών μας στο ερώτημα αν θα κοιμόντουσαν με κάποιον από το πρώτο ραντεβού.

Το 86% όλων των αντρών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιό μας είπε «Ναι», ένα ποσοστό αναμενόμενο για πολλούς. Σκεφτείτε πάντως ότι σε κάθε διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας 1 στους 10 άντρες δε θα έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού.

Στις γυναίκες το ποσοστό είναι σχεδόν 50%-50% με το «Ναι» να έχει ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε σε ποιες περιφέρειες οι γυναίκες που λένε «Ναι» είναι περισσότερες από αυτές που λένε «Όχι». Είστε έτοιμοι;

Σε ποια διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας 1 στους 5 άντρες θα έλεγαν όχι στο σεξ από το πρώτο ραντεβού;
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των χρηστών του BlindChat αυτή η διοικητική περιφέρεια αυτή είναι η Πελοπόννησος. Μπορεί η πλειοψηφία των αντρών στην Πελοπόννησο να απάντησε θετικά στο ερώτημά μας όμως πάνω από το 22% είχε αντίθετη άποψη. Υπάρχουν δύο ακόμα διοικητικές περιφέρειες που ανεβάζουν το μέσο όρο των αντρών που απάντησαν «ΟΧΙ» κι αυτές είναι η Κρήτη (15%) και η Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (14%).

Στις γυναίκες η διοικητική περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μας εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά με τα νούμερά της. Το 70% των γυναικών σε Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα & Γρεβενά θα έκαναν σεξ με το ραντεβού τους από το πρώτο βράδυ έχοντας μεγάλη διαφορά (13%) από τις πόλεις της Θεσσαλίας που είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης. Μπορεί να φανεί έκπληξη για πολλούς αλλά στο νησί της Κρήτης έχει τις πιο επιφυλακτικές κοπέλες. Οι 2 στις 3 Κρητικές είπαν ένα βροντερό «ΟΧΙ» στην ερώτηση για το αν «θα μπορούσαν να κοιμηθούν με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;». Η δεύτερη πιο συγκρατημένη διοικητική περιφέρεια είναι αυτή της Στερεάς Ελλάδας όπου το ποσοστό του «ΟΧΙ» φτάνει 43%.

Δείτε παρακάτω την αναπαράσταση των απαντήσεων στο ερώτημά μας μέσα από ένα γράφημα.

 • σχέσεις
 • blindchat
 • έρευνα
 • γνωριμίες
21/04/2015
Πολλές φορές ίσως θελήσετε να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας ανάλογα με την ηλικία και την περιοχή των ανθρώπων που σας βγαίνουν στο BlindChat. Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος για να να το κάνετε αυτό.

Κάτω από την εικόνα προφίλ σας υπάρχει ένα κουμπί «επεξεργασία προφίλ».Πατώντας το κουμπί αυτό θα μεταφερθείτε σε μία σελίδα όπου μπορείτε να επεξεργαστείτε τα στοιχεία του προφίλ σας αλλά και τις προτιμήσεις σας.Για να αλλάξετε τις ηλικίες και την περιοχή των ατόμων που εμφανίζονται στις συνομιλίες σας θα χρειαστεί να αλλάξετε τα κριτήρια και στη συνέχεια να πατήσετε «Αποθήκευση».

Την επόμενη φορά που θα κάνετε έναρξη νέας συνομιλίας το σύστημα θα ψάξει για άτομα με βάση τα νέα κριτήριά σας.
 • blindchat
 • οδηγίες
08/04/2015
Όλοι παίρνουν δώρο του Πάσχα, το ίδιο και οι χρήστες του BlindChat!

Από τη Μεγάλη Τετάρτη (9/4) 14:00 μέχρι και την Τρίτη του Πάσχα (14/4) 12:00 η μηνιαία συνδρομή του BlindChat κοστίζει 15€ για να μπορείτε να μιλάτε χωρίς περιορισμούς ακόμα περισσότερο!

- Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες του BlindChat, νέους και παλιούς.
- Όσοι έχουν ήδη Premium μπορούν να αγοράσουν την προσφορά και το μηνιαίo πακέτο της Πασχαλινής Προσφοράς θα ενεργοποιηθεί μόλις λήξη η τωρινή συνδρομή τους.
- Για την ενεργοποίηση της προσφοράς θα πρέπει να πάτε στη σελίδα του Premium και να επιλέξετε τη μηνιαία συνδρομή με την Πασχαλινή Προσφορά.
- Η προσφορά ισχύει μέχρι και τη Τρίτη του Πάσχα 14/4/15, στις 12:00.

Κάντε chat στα τυφλά… και τις μέρες του Πάσχα!
 • προσφορά
 • blindchat
07/04/2015
Στο BlindChat μας αρέσει πολύ να αναλύουμε τα δεδομένα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας. Πολλές φορές μέσα από την ανάλυση αυτή των στατιστικών βρίσκουμε στοιχεία που είμαστε σίγουροι ότι έχουν ενδιαφέρον για να μοιραστούμε με όλους εσάς και αυτό θα κάνουμε σήμερα!

Εξετάζοντας λοιπόν ένα θέμα που ενδιαφέρει πολλούς, το σεξ, αναλύσαμε τις απαντήσεις στο ερωτηματολόγιό μας που έχουν σχέση με το μείζον αυτό θέμα και τα αποτελέσματα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι απάντησαν οι χρήστες του BlindChat στην ερώτηση «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;» ανάλογα με την Περιφέρεια στην οποία κατοικούν και το φύλο τους.

Μία βραδιά; Μερικούς μήνες; Μερικά χρόνια; Για πάντα;

Ας ξεκινήσουμε με αυτούς που προτιμούν ή δεν προτιμούν τις μακροχρόνιες σχέσεις.

Φαίνεται ότι στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο οι γυναίκες δεν πιστεύουν πάρα πολύ στους αιώνιους έρωτες με τα ποσοστά των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να κρατήσει για πάντα να είναι κάτω από 1%! Ο αντίστοιχος μέσος όρος στην επαρχία είναι 29.11% οπότε καταλαβαίνετε πόσο μεγάλη είναι αυτή η διαφορά. Από την άλλη στην Κρήτη, την Κεντρική Μακεδονία και την Αττική το ποσοστό των γυναικών που θέλουν η επόμενη σχέση του να είναι και παντοτινή είναι πάνω από 30% (Κρήτης: 37.84%, Κ. Μακεδονία: 30.10%, Αττική: 30.53%).
Αλλά ας μιλήσουμε και για τους άντρες. Στη Στερεά Ελλάδα μόνο το 5,29% είπε πως θέλει σχέση για μια ζωή με τους περισσότερους να αναζητούν σχέση μερικών μηνών (45,67%). Η επόμενοι λιγότερο ρομαντικοί στην Ελλάδα είναι οι άντρες της Δυτικής Μακεδονίας από τους οποίους μόνο το 16,05% επιθυμεί η επόμενη σύντροφός τους να είναι μαζί τους για πάντα. Όλα τα άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα κινούνται σε ποσοστά 23-26% με ένα εντυπωσιακό στοιχείο να είναι η σύγκρισή τους με την Κύπρο όπου οι άντρες φαίνεται να θέλουν κάτι σταθερό. Περίπου 1 στους 3 από αυτούς θέλει μία σχέση για πάντα!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το άλλο άκρο! Όλοι αυτοί δηλαδή που ψάχνουν σχέση μιας βραδιάς! Ο μέσος όρος των γυναικών σε όλη την Ελλάδα που θέλει η επόμενη σχέση τους να είναι για ένα βράδυ είναι 18,30% με το αντίστοιχο των αντρών να είναι 25,84% αλλά το ενδιαφέρον όλης της υπόθεσης είναι να δούμε τις περιφέρειες που εμφανίζουν τα μεγαλύτερα και μικρότερα ποσοστά στη συγκεκριμένη απάντηση ανά φύλο!

Τα σκήπτρα εδώ κρατάει η Δυτική Μακεδονία όπου 2 στους 5, άντρες και γυναίκες, δηλώνουν πως δε θέλουν δεσμεύσεις αλλά κάτι που να κρατήσει μόνο ένα βράδυ. Μάλιστα, η Δυτική Μακεδονία είναι η Περιφέρεια με το μεγαλύτερο ποσοστό (40%) αλλά και τη μικρότερη διαφορά με ανάμεσα στα δύο φύλα, μόλις 0.87%.
Αμέσως μετά έρχονται η Περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτή της Ηπείρου με 34,18% και 33,19% αντίστοιχα. Οι δύο αυτές περιφέρειες έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι είναι οι μόνες στις οι γυναίκες που θέλουν σχέση μιας βραδιάς είναι περισσότερες από τους άντρες.

Αν ρίξουμε φως στις περιφέρεις όπου το one-night-stand συγκεντρώνει τα μικρότερα ποσοστά προτιμήσεις θα δούμε την Κρήση με 9,61% στις γυναίκες, με την Ανατολή Μακεδονία και Θράκη να ακολουθεί με 14%, την Στερεά Ελλάδα με 14,48% και τη Κεντρική Μακεδονία με 15,53%. Η Κρήτη είναι και η Περιφέρεια που έχει τη μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα που φτάνει το 14,41% με την αμέσως επόμενη μεγαλύτερη διαφορά να είναι στην Κεντρική Μακεδονία, 10,55%.Βλέποντας λίγο τα αδέρφια μας από την Κύπρο, βλέπουμε ότι οι κοπέλες προτιμούν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό τη σχέση μιας βραδιάς με το 35,71% να το προτιμά ενώ οι άντρες είναι κατά 12,33% λιγότεροι.

Αυτή ήταν μία πρώτη ματιά στις ερωτήσεις που θέλουμε να αναλύσουμε στο BlindChat μέσα τις επόμενες εβδομάδες ελπίζοντας να ρίξουμε φως στο θέματα ταμπού των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Στο επόμενο blogpost μας θα αναλύσουμε τις απαντήσεις από την ερώτηση:
«Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον/α στο πρώτο ραντεβού;»
Μείνετε συντονισμένοι στο fanpage μας!
 • σχέσεις
 • γνωριμίες
 • έρευνα
 • blindchat
01/04/2015

Κακά μαντάτα για τα ζευγάρια αλλά και τους singles που θέλουν να βρουν ταίρι καθώς η κυβέρνηση έχει σκοπό να προσθέσει στα νέα μέτρα τον λεγόμενο «Φόρο Ζευγαριών» ή «Dating Tax» όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό.

Το μέτρο αυτό περιλαμβάνει αύξηση φόρου σε συγκεκριμένες ομάδες προϊόντων που απευθύνονται στα ζευγάρια ή wanna be ζευγάρια με πιο χαρακτηριστικό αυτόν στα προφυλακτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή των προφυλακτικών θα ανέβει κατά 1€ σε όλα τα πακέτα κάτι που αναμένεται είτε να φέρει πάρα πολλά έσοδα στα ταμεία του κράτους ή πολλές εγκυμοσύνες τους επόμενους μήνες.

Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ο φόρος στα εστιατόρια που θα ισχύει μόνο στα τραπέζια για δύο. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός για τα ζευγάρια θα έχει προσαύξηση 25% για όσους είναι μαζί από ένα μήνα και πάνω και 15% γι' αυτούς όσους έχουν σχέση μικρότερη του ενός μήνα.

Άλλες φορολογίες που θα συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο μέτρο είναι ο φόρος στα τριαντάφυλλα, στις καντάδες, στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής και στα dating sites για γνωριμίες. Οι φήμες για ενοικίαση θέσης στα παγκάκια που θέλουν να κάτσουν τα ζευγάρια για πιο ρομαντική ατμόσφαιρα είναι αναληθείς.

Το μέτρο αυτό ισχύει από σήμερα, 1η Απριλίου, για μία δοκιμαστική περίοδο ενός έτους και αν κριθεί ότι είναι αποτελεσματικό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει άλλη κυβέρνηση.
 • dating
 • april
 • fool
 • γνωριμίες
27/03/2015

Το να δημιουργήσεις και να κρατήσεις μία σχέση είναι μία υπόθεση δύσκολη. Οι celebrities είναι experts σ’ αυτά τα θέματα, είτε γιατί είχαν πολλές σχέσεις και έχουν κάνει πολλά λάθη (και γι’ αυτό έχουν γίνει πιο σοφοί), είτε γιατί όντως έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν δυνατές σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Παρακάτω 5 celebrities μιλάνε για τη δική τους εμπειρία και τα πράγματα που τους βοήθησαν και βοηθούν να έχουν μία υγιή σχέση με το σύντροφό τους.

Beyoncé - Για τη φιλία πριν τη σχέση

Είμαστε μαζί [με τον Jay-Z] από τότε που ήμουν 20. Πήραμε το χρόνο μας για να αναπτύξουμε μία δυνατή φιλία πριν παντρευτούμε - Glamour

George Clooney - Για το χιούμορ σε μία σχέση

Όλοι το λένε, αλλά η αίσθηση του χιούμορ είναι το Νο1 για μένα. Είναι σίγουρα αυτό που με ελκύει περισσότερο. Δεν είναι το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι όταν είσαι 21, αλλά είναι τώρα. - PEOPLE

Aaron Paul - Για την ανοιχτή επικοινωνία

Οι άνθρωποι μαλώνουν επειδή δεν έχουν επικοινωνία, γιατί δε γίνεται να θέλεις να πονέσεις τον άλλο. [..] Η γυναίκα μου κι εγώ δε μαλώνουμε. Επικοινωνούμε. Μιλάμε. Αλλά δεν έχουμε μαλώσει ποτέ καθ’ όλη τη διάρκεια της σχέσεις μας. -
ELLE


Meryl Streep - Για την ανάγκη να συζητάς όλα τα προβλήματα

Πρέπει να συζητάτε για όλα τα θέματα, ακόμα και τα πιο μικρά. Πρέπει να ακούτε τα προβλήματα τους συντρόφου σας, τις προτάσεις και τις συμβουλές, και να δέχεστε ότι δεν είστε πάντα σωστοί. - New Zealand Woman’s Weekly

Taylor Swift - Για το γεγονός ότι είναι ΟΚ να είσαι single

Νομίζω πως είναι υγιές για όλους να περάσουν μερικά χρόνια χωρίς dating, γιατί χρειάζεται να μάθεις ποιος είσαι. Έχω κάτσει να σκεφτώ, να εξετάσω και να καταλάβω πως να αντιμετωπίζω πράγματα μόνη μου περισσότερο απ’ ότι αν θα επικεντρωνόμουν σε συναισθήματα κάποιου άλλου και στο πρόγραμμα κάποιου άλλου. - Esquire
 • σχέσεις
 • tips
 • celebrities
11/03/2015

Οι ευκαιρίες που σου δίνει το online dating για να κάνεις γνωριμίες με αγνώστους και στη συνέχεια, γιατί όχι, να δημιουργήσεις σχέσεις είναι πάρα πολλές. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στο internet για γνωριμίες και όχι στο μπαρ της γειτονιάς.

Πάντως η αναζήτηση ενός ιδανικού [όχι τέλειου, δεν υπάρχει τέλειο] ατόμου για γνωριμία είναι πολλές φορές δύσκολη υπόθεση και στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια.

Για να περιορίσουμε λοιπόν τον χρόνο και τον κόπο που θα επενδύσετε για να βρείτε αυτό το ιδανικό άτομο στο BlindChat έχουμε δημιουργήσει την αναζήτηση ιδανικών φίλων για τους premium χρήστες μας! Για να ξεκινήσετε πατήστε το link ακριβώς κάτω από το κουμπί «Έναρξη Συνομιλίας». Απαντώντας στις ερωτήσεις από το ερωτηματολόγιό μας το σύστημα του BlindChat έχει τη δυνατότητα να βρει εγγεγραμμένους χρήστες με τους οποίους έχετε πολλά κοινά και να τους προσθέσετε στη λίστα των φίλων σας, χωρίς να χρειάζεται να τους αναζητείτε στα τυφλά!

Επίσης, απαντώντας στο ερωτηματολόγιό άλλοι χρήστες έχουν την δυνατότητα να σας αναζητήσουν και να σας προσθέσουν στους φίλους τους και έτσι να ξεκινήσετε μία νέα ενδιαφέρουσα συνομιλία.

*Η «Αναζήτηση Ιδανικών Φίλων» είναι μία υπηρεσία που δημιουργήθηκε για τους premium χρήστες του BlindChat. Για να μπορείτε να προσθέστε ιδανικούς φίλους ή να μιλήσετε με άτομα που σας πρόσθεσαν μέσω της υπηρεσίας θα πρέπει να έχετε premium λογαριασμό.
 • αναζήτηση ιδανικών φίλων
 • γνωριμίες
 • σχέσεις
 • blindchat
 • chat
 • premium
04/03/2015

Η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον, λένε, είναι και η πιο σημαντική. Στην περίπτωση του BlindChat η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον είναι τα πρώτα μηνύματα που θα στείλεις! Γι’ αυτό με βάση την εμπειρία μας αλλά και τις απόψεις ειδικών σας έχουμε 4 συμβουλές για το πως να ξεκινήσετε μία συζήτηση σε site γνωριμιών.

Μη στείλεις ένα απλό hi - γεια


Αν κάτι ξέρουμε για το online dating στην Ελλάδα είναι ότι το πρώτο μήνυμα που στέλνουν οι περισσότεροι είναι ένα σκέτο hi ή γεια. Δε λέω ότι είναι κακό να χαιρετήσεις κάποιον, αλλά το να αρκεστείς σε ένα απλό hi δείχνει ότι βαριέσαι και είναι ότι χειρότερο να ξεκινήσεις μία νέα συζήτηση, ειδικά στο BlindChat που η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον είναι το μήνυμά σου. Καν’ το κανόνα και μη ξαναστείλεις σκέτο hi ή γεια

Κάνε μία ερώτηση


Αφού σιγουρέψαμε ότι το πρώτο σου μήνυμα δε θα είναι μονολεκτικό έχω να σου προτείνω να ξεκινήσεις τη συζήτηση με μία ερώτηση. Έτσι θα δώσεις έναν λόγο στον συνομιλητή σου να σου απαντήσει και ακόμα καλύτερα να μάθεις περισσότερα γι’ αυτόν/ ήν και αν ταιριάζετε. Στην τελική αυτός δεν είναι και ο σκοπός; Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις ένα chat, σκέψου πριν μερικές ερωτήσεις που μπορεί που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για να ξεκινήσεις μία συζήτηση.

Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου


Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάποιον να νιώσει άνετα είναι το χιούμορ. Όχι, δεν εννοώ να αρχίσεις να παίρνεις ανέκδοτα από το asteiakia.gr και να τα στέλνεις σε όποιον μιλάς. Αυτοσαρκάσου όταν θα παρουσιάζεις τον εαυτό σου, κάνε ένα αστείο σχόλιο. Σίγουρα δεν πρέπει να το παρακάνεις και σε περίπτωση που δε νιώθεις άνετα να κάνεις κάτι τέτοιο, μην το κάνεις.

Κάνε το μήνυμα πιο προσωπικό


Δώσε σημασία στο πρώτο μήνυμα που θα στείλεις. Δεν πρέπει να φαίνεται ότι είναι ένα από τα 10άδες μηνύματα που έστειλες σήμερα ή ένα από τα 10άδες που έχει λάβει ο συνομιλητής σου. Γράψε δύο γραμμές παραπάνω, βάλε λίγο την προσωπικότητά σου σε αυτά που γράφεις και, πιο σημαντικό απ’ όλα, κάνε το άτομο στην άλλη μεριά του chat να νιώσει μοναδικό.
 • γνωριμίες
 • chat
 • blindchat
 • dating
 • tips
19/02/2015

Η ασφάλεια των χρηστών του BlindChat είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Είναι άλλωστε ένας από τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε αυτή η πλατφόρμα. Γι' αυτό θέλουμε να μην πέσετε θύματα απάτης από κακόβουλους χρήστες του BlindChat. Το online dating όπως και πολλές άλλες ασχολίες μας στο internet κρύβουν κινδύνους που αν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι μπορούμε να τους αποφύγουμε με μεγάλη ευκολία. Παρακάτω έχουμε μερικά παραδείγματα με πράγματα που μπορεί να συναντήσετε και στο BlindChat και καλό είναι να ξέρετε πως να τα αντιμετωπίζετε.

Μη στέλνετε φωτογραφίες που δε θα θέλατε να δείτε δημόσια στο internet.

Στο BlindChat διαγράφουμε φωτογραφίες και συνομιλίες μετά από λίγες μέρες για λόγους ασφαλείας αλλά είναι εύκολο για κάποιον που θέλει να τις “φωτογραφίσει” ή να τις κατεβάσει στον υπολογιστή του πριν αυτές εξαφανιστούν. Γι’ αυτό φροντίστε όταν στέλνετε φωτογραφίες σε κάποιον άγνωστο αυτές ναι μεν να είναι αληθινές αλλά να είναι τέτοιες που δε θα είχατε πρόβλημα να τις έχετε και σε ένα public profile.

Μη στέλνετε λεφτά σε αγνώστους

Παλιά ήταν το email, μετά το MSN, σήμερα τα dating site γίνονται θύματα απατεώνων που ζητάνε λεφτά από ανυποψίαστους χρήστες. Σε περίπτωση αν κάποιος σας ζητήσει, την ώρα που κάνετε chat, λεφτά (συνήθως με paysafe ή με κατάθεση σε λογαριασμό) να ξέρετε ότι είναι απάτη. Κλείστε τη συνομιλία σας, αναφέρετε το συμβάν στον Διαχειριστή του BlindChat ή στο support. 

Μη βάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία στο username ή την περιγραφή σας.

Όπως γράφουμε και πιο πάνω η ανωνυμία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του BlindChat που βοηθάει να είστε ασφαλείς όσο μιλάτε με αγνώστους στο chat. Γι’ αυτό μην βάζετε στοιχεία όπως το επίθετο ή ημερομηνία γέννησης στο username σας ή την περιγραφή του προφίλ σας.

Ελέγχετε την αξιοπιστία των συνομιλητών σας

Πολλές φορές όταν συνομιλείτε με κάποιον μπορεί να σας πει ψέματα για τους δικούς του ο καθένας λόγους. Μπορείτε χρησιμοποιώντας δύο απλά “κόλπα” να ελέγξετε την αξιοπιστία του συνομιλητή σας είτε από τις φωτογραφίες που σας στέλνει ή από τις ερωτήσεις που θα του κάνετε. Πχ, αν λάβετε μία φωτογραφία που υποψιάζεστε ότι δεν ανήκει στον αποστολέα μπορείτε να την αναζητήσετε στη Google ελέγχοντας αν υπάρχει κάπου online και σε ποιον ανήκει. Επίσης μπορείτε μέσα σε μία συζήτηση να επαναλάβετε επίτηδες μία ερώτηση για να δείτε αν η δεύτερη απάντηση που θα πάρετε θα είναι η ίδια με την πρώτη. Οι ψεύτες συνήθως ξεχνάνε τα ψέματα που λένε. Αν καταλάβετε ότι κάποιος λέει ψέματα για την ταυτότητά του και θέλει να σας κοροϊδέψει αναφέρετέ το στους διαχειριστές.

Προετοιμαστείτε για το offline ραντεβού σας

Το online dating υπάρχει για να φτάσει τελικά στο offline. Γι’ αυτό όταν κανονίσετε το ραντεβού σας με κάποιον που γνωρίσατε στο BlindChat φροντίστε τις παρακάτω προϋποθέσεις. 
- Το ραντεβού να είναι σε δημόσιο χώρο (κατά προτίμηση να το ξέρετε κιόλας), 
- κάποιος φίλος σας να γνωρίζει ότι θα βγείτε εκείνο το βράδυ, 
- να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να σας πάρει από το σημείο του ραντεβού ή έστω να έχετε εγκαταστήσει το taxibeat στο κινητό σας για να καλέστε taxi ανά πάσα στιγμή

-----

Αν πιστεύετε πως πρέπει να προσθέσουμε και κάτι άλλο στη λίστα μας στείλτε μας email στο blindchat (at) sidebar.gr
 • blindchat
 • ασφάλεια
11/02/2015

Η 14η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους και εμείς, στο BlindChat, δε θα μπορούσαμε να μη σας κάνουμε ένα δώρο γι’ αυτή τη μέρα.

Μόνο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου η μηνιαία συνδρομή του BlindChat από 19€ θα κοστίζει 14€ για να μπορείτε να μιλάτε χωρίς περιορισμούς ακόμα περισσότερο!

- Η προσφορά ισχύει για όλους τους χρήστες του BlindChat, νέους και παλιούς.
- Όσοι έχουν ήδη Premium μπορούν να αγοράσουν την προσφορά και το μηνιαία πακέτο για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ενεργοποιηθεί μόλις λήξη η τωρινή συνδρομή τους.
- Για την ενεργοποίηση της προσφορά θα πρέπει να πάτε στη σελίδα του Premium και να επιλέξετε τη μηνιαία συνδρομή με την προσφορά για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
- Η προσφορά ισχύει μέχρι και την Κυριακή 15/2/15, στις 12:00.

Κάντε chat στα τυφλά… και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
 • προσφορά
 • Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
09/02/2015


Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει επικίνδυνα και ίσως ήρθε η ώρα για να προετοιμαστείτε για μία ρομαντική μέρα που θα θυμάστε για τα επόμενα χρόνια!

Προφανώς δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου για να δείξετε την αγάπη σας, είναι όμως μία πολύ όμορφη μέρα γεμάτη θετικά συναισθήματα από παντού την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να χαρίσετε στον εαυτό σας αλλά και το άτομο που επιλέξετε μία μοναδική εμπειρία.

Παρακάτω έχουμε 7 προτάσεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον λαβύρινθο της αναζήτησης ιδεών.

Ρομαντικό δείπνο

Όσο κλισέ κι είναι, όσο κινηματογραφικό κι αν ακούγεται, όσο κι αν το κράζουν πολλοί είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ακόμα κι αν το budget δε σηκώνει ακριβό εστιατόριο με όμορφη θέα, ένα δείπνο που θα μαγειρέψετε εσείς με την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σινεμά

Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι κινηματογραφικές αίθουσες θα παίζουν αρκετές ταινίες στο κλίμα και είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να βγείτε βόλτα με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας ή ακόμα και να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού, το οποίο είναι καλό να ακολουθείται από ένα ρομαντικό δείπνο (βλέπε 1.).

Κάντε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί

Μπορεί να είναι μία έξοδος σε μαγαζί που δεν έχετε ξαναπάει ή να δείτε μία παράσταση στο θέατρο ή να πάτε στο λούνα παρκ. Σημασία έχει να είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε κάτι και θα το κάνετε με το άτομο που αγαπάτε. Έτσι για τα επόμενα χρόνια θα  συνδυάζετε αυτή τη δραστηριότητα με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το άτομο με το οποίο τη ζήσατε.

Μάθετε χορό

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθετε χορό, ειδικά είδη που χορεύονται σε ζευγάρια. Βρείτε λοιπόν κάποιο event, ή οργανώστε το εσείς οι ίδιοι, όπου θα υπάρχουν δάσκαλοι χορού. Δοκιμάστε τους Λατινικούς, πολύ ερωτικούς, χορούς και ο/η σύντροφός σας δε θα μείνει με παράπονο.

Φύγετε από την πόλη

Μιας και φέτος η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Σάββατο είναι τέλεια ευκαιρία να κανονίσετε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο σε κάποιον χειμερινό προορισμό στην Ελλάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού

Αν έχετε αρκετά χρόνια σχέση τότε η ιδέα της αναβίωσης του πρώτου σας ραντεβού είναι μία από τις καλύτερες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε τα παλιά και να ξυπνήσετε ξανά το πάθος των πρώτων ημερών μιας σχέσης.

Βρείτε το νέο σας ταίρι

Αν πάλι δεν έχετε Βαλεντίνο/α για τις 14 Φεβρουαρίου μη διστάσετε να ψαχτείτε εκείνη τη μέρα. Οι singles εκεί έξω είναι πολλοί και τη 14 Φεβρουαρίου θα έχετε μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέο κόσμο. Δοκιμάστε ιστοσελίδες όπως το BlindChat για να γνωρίσετε κόσμο online και που ξέρετε, ίσως τελικά να μην περάσετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τόσο single…
 • Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου
 • Ιδέες
09/02/2015
Το online dating έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μεγάλο ποσοστό των ζευγαριών σήμερα γνωρίζονται μέσω ίντερνετ ενώ τα προφίλ που δημιουργούνται σε site που υπάρχουν αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό ολοένα και πληθαίνουν. Για να μπορέσεις λοιπόν να βρεις το άλλο σου μισό σε ένα site γνωριμιών θα πρέπει να αποφύγεις κάποια βασικά λάθη τα οποία βλέπουμε συχνά να γίνονται και στο BlindChat.

Παρακάτω έχουμε τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο online dating (όσες κάνουν λάθος φυσικά :P )

Τα παρατάνε πολύ εύκολα
Όταν μπαίνεις σε ένα site γνωριμιών είναι λογικό να μη βρεις με την πρώτη ή έστω με τη δεύτερη αυτό που ψάχνεις. Δώσε χρόνο και προσπάθεια στις συζητήσεις που κάνεις και εκμεταλλεύσου τα εργαλεία που προσφέρουν τα sites για να βρείτε άτομα που ταιριάζουν περισσότερο στις προτιμήσεις σας, όπως η «Αναζήτηση Ιδανικών Φίλων» στο BlindChat. 
Λένε ψέματα
Πολλές φορές για να εντυπωσιάσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου του παρουσιάζεις μία εικόνα που δεν είναι και τόσο πραγματική κι αυτό μπορεί να γίνει είτε με ψεύτικες ή photoshopαρισμένες φωτογραφίες ή με ψεύτικα στοιχεία για την ηλικία, το ύψος (τα κιλά δεν τα βάζουμε μέσα, επιτρέπεται να πεις ότι νιώθεις). Αυτό μπορεί βραχυπρόθεσμα να τονώσει το ηθικό σας, αλλά είναι μία ψευδαίσθηση που όταν θελήσετε να βρεθείτε στον πραγματικό κόσμο θα σας δημιουργήσει προβλήματα.
Προτιμούν τις φωτογραφίες από τη συζήτηση
Είναι σύνηθες κάποιος άντρας να ζητάει φωτογραφίες από κοπέλες με τις οποίες μιλάει online, όμως αυτό δεν πρέπει να είναι η ουσία. Στείλε μία χαρακτηριστική φωτογραφία σου, αλλά μην αφήνεις τις φωτογραφίες να μιλάνε για σένα. Μία σχέση που χτίζεται πάνω στην ανταλλαγή φωτογραφιών συνήθως δε φτάνει πολύ μακριά.
Δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους
Μπαίνοντας στο BlindChat ο συνομιλητής σου δεν ξέρει ποια είσαι, πως είσαι και τι ψάχνεις. Το να μπορείς να περιγράψεις στο άτομο που βρίσκεται από την άλλη μεριά του chat τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει να ενδιαφερθεί για σένα και να μπορέσει να έχει μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί σου. Δεν είσαι απλά η Μαρία, 32, από Πετράλωνα. Είσαι η Μαρία, που κάνει χορό, σου αρέσει η ζωγραφική και τα Σαββατοκύριακα λατρεύεις να πηγαίνεις στη θάλασσα.
Είναι πολύ επιλεκτικές σ’ αυτό που ψάχνουν
Δε λέμε ότι είναι κακό να έχεις κάποια στάνταρ γι’ αυτό που ψάχνεις, αλλά είναι κακό σε έναν κόσμο που κανείς δεν είναι τέλειος να πιστεύεις πως εσύ θα το βρεις. Το online dating δεν είναι εξαίρεση. Αν είναι 5 εκατοστά πιο κοντός απ’ ότι θέλεις, μην τον απορρίψεις. Αν είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερος ή μικρότερες από από τις ηλικίες που ψάχνεις, μην κάνεις πίσω. Αν είναι μελαχρινός και όχι ξανθός με γαλανά μάτια, δεν υπάρχει λόγος να ρίξεις χυλόπιτα. Δώσε σημασία σε άλλα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά (όπως το αν μπορείς να ανταλλάξεις 10 κουβέντες μαζί του χωρίς να βαρεθείς) και θα βγεις κερδισμένη.


Έχετε να προσθέσετε και άλλη σημαντικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο online dating. Αφήστε μας ένα σχόλιο.
 • dating
 • γυναίκες
09/02/2015
Αποφάσισες να βρεις το καινούριο σου ταίρι με την αλλαγή του χρόνου; Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Να ξέρεις ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος αν θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό μέσω online dating.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τις πρώτες μέρες μετά την πρωτοχρονιά, και γενικά η περίοδος μέχρι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι οι καλύτερες για να βρείτε το νέο σας σύντροφο μέσω internet. Είναι η εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι τολμούν να δοκιμάσουν τα dating-sites με τον αριθμό των χρηστών να ανεβαίνει κατακόρυφα και να αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να βρουν τον επόμενο έρωτά τους. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από μία έρευνα που αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες αλλαγές στο relationship status στο facebook γίνονται μέσα στον πρώτο ενάμιση μήνα της χρονιάς. Τι περιμένετε λοιπόν; Ξεκινήστε το chat!

Πολλές φορές οι γιορτές είναι μοναχική περίοδος για πολλούς από μας και με την αλλαγή της χρονιάς όλοι θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που πολλοί στην εποχή μας τολμούν να μπουν σε chat-rooms ψάχνοντας και εκεί το άλλο τους μισό.

Εμείς πάντως σας ευχόμαστε να βρείτε αυτό που ψάχνεται μέσα στο 2015! Καλή χρονιά!
 • dating
09/02/2015

Καλώς ήρθατε στο blog του BlindChat!

Το κείμενο που διαβάζετε είναι το πρώτο για το site μας από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια! Σκεφτήκαμε λοιπόν, πως αφού το 2014 φτάνει στο τέλος του και θέλουμε στην πρώτη μας ανάρτηση να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα, να κάνουμε μία ανασκόπηση του 2014 για το καλύτερο chat στα τυφλά στην Ελλάδα

Μέσα στο 2014 το BlindChat αναβαθμίστηκε, ομόρφυνε και μεγάλωσε για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία chat «στα τυφλά» για όλους εσάς.

Φέτος:
- Μειώσαμε τον χρόνο αναμονής στα 2.8 λεπτά (κατά μέσο όρο) και δουλεύουμε κάθε μέρα για να πέσει αυτό το νούμερο ακόμα πιο κάτω
- Δημιουργήσαμε την υπηρεσία "Μιλήσαμε & Χαθήκαμε" έτσι ώστε μία κακή σύνδεση στο ίντερνετ να μην είναι ο λόγος να χάσετε μία ωραία συζήτηση που κάνατε στο BlindChat.
- Τροποποιήσαμε την πλατφόρμα για να είναι ακόμα πιο φιλική για γνωριμίες μεταξύ χρηστών του ίδιου φύλου.
- Και βελτιώσαμε πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες στη λειτουργία του BlindChat από τα γραφικά της αναμονής, τους τρόπους πληρωμής μέχρι τα κουπόνια που μπορείτε να κερδίσετε μέσα απ' αυτή τη σελίδα.

Για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για chat θέλουμε να σας δώσουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το BlindChat μέσα στο 2014.

Πάμε λοιπόν:

1. Θα ξεκινήσουμε παρουσιάζοντάς σας τον εντυπωσιακό αριθμό μηνυμάτων που ανταλλάχθηκαν από τους χρήστες του BlindChat μέσα στο 2014. Πενήντα δύο εκατομμύρια τριάντα οχτώ χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα μηνύματα (52.038.470) στάλθηκαν συνολικά μέσα στο 2014 με τον μήνα Νοέμβριο να έχει τη μεγαλύτερη κίνηση (6.437.786).
2. Μιλώντας για τα μηνύματα, ενδιαφέρον έχει ο αριθμός τους στο ελληνικό chatroom μας ανάλογα με την ώρα της ημέρας που στέλνονται. Όπως φαίνεται σύμφωνα με τα στατιστικά μας οι χρήστες τους τσατ στα τυφλά είναι νυχτοπούλια καθώς το τετράωρο μεταξύ 22:00 και 02:00 έχει τη μεγαλύτερη κίνηση απ’ όλη την υπόλοιπη μέρα.
3. Στο BlindChat δε θέλουμε μόνο να δίνουμε την ευκαιρία σε αγνώστους να ανταλλάσσουν μηνύματα στα τυφλά αλλά και να δημιουργήσουμε φιλίες… ξέρετε εσείς. Έτσι μέσα στο 2014 εκατόν είκοσι δύο τριακόσιες τριάντα εφτά (122.337) φιλίες δημιουργήθηκαν στο BlindChat με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει κατά εκατοντάδες καθημερινά!
4. Τα αιτήματα φιλίας λοιπόν έφτασαν τις δεκαεφτά χιλιάδες εκατόν τριάντα τέσσερις (17.134) μέσα στο Νοέμβριο δίνοντάς του τον τίτλο του πιο “θερμού” μήνα για online dating.
5. Μία προκατάληψη η οποία επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς μας για το 2014 είναι ότι οι γυναίκες μιλάνε πολύ περισσότερο από τους άντρες. Ο μέσος όρος μηνυμάτων που έστειλε ένας άντρας στο τσατ για το 2014 είναι 691 ενώ ο αντίστοιχος αριθμός αυτών που έστειλε μία γυναίκα είναι 1374. Δηλαδή για κάθε μία πρόταση που λέει ο άντρας η γυναίκα του λέει δύο. Προφανώς καταλαβαίνετε ποιος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

Αυτή, λοιπόν, ήταν μία πρώτη γεύση από το νέο μας blog! Στο μέλλον θα ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με θέματα όπως το online dating, σχέσεις, σεξ, ραντεβού και πολλά άλλα που σίγουρα θα σας φανούν ενδιαφέροντα.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με όλα όσα πέτυχε το BlindChat μέσα στο 2014 και ακόμα περισσότερο για όλα όσα θα ακολουθήσουν το 2015!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με δικούς σας ανθρώπους... ή και με αυτούς που γνωρίσατε μέσω της πλατφόρμας μας!

Καλές γιορτές
Η ομάδα του BlindChat