Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Τρόποι πληρωμής & ασφάλεια συναλλαγών


Blindchatters,


Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την ασφάλεια και την προστασία των χρηστών μας καθώς είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Είναι άλλωστε ένας από τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε το Blindchat.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως όταν παρέχουμε στους χρήστες μας λειτουργίες επί πληρωμή, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν αναβαθμίσεις εντός της εφαρμογής και συνδρομές ώστε να κάνουν καλύτερη την εμπειρία τους με την εφαρμογή μας, να γίνεται πάντα με γνώμονα την ασφάλεια.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, στο Blindchat δεν χρεώνουμε ποτέ αυτόματα τους χρήστες μας παρά μόνο όταν οι ίδιοι αποφασίσουν να ανανεώσουν την συνδρομή τους κάνοντας κάποια πληρωμή. Παραδείγματος χάρη, εάν κάποιος χρήστης μας επιθυμεί να αγοράσει την Premium συνδρομή για 5 συνεχόμενους μήνες θα πρέπει να πληρώσει 5 φορές.

Πώς γίνονται οι πληρωμές:

1) Με πιστωτική κάρτα ή Viva Wallet


Αφού επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Viva Wallet θα μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:

α. Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό
β. Χρησιμοποιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet ή δημιουργώντας έναν.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης από τη Viva Wallet αλλά και από εμάς.

2. Μέσω Paypal


Το Paypal προσφέρει ένα γρήγορο και ασφαλή τρόπο πληρωμής από το διαδίκτυο χωρίς να δίνετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας κάθε φορά. Για πληρωμή μέσω Paypal χρειάζεται να έχετε μια πιστωτική κάρτα ή να μεταφέρετε το χρηματικό που θέλετε από έναν τραπεζικό λογαριασμό σας στον λογαριασμό σας Paypal. Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Paypal, μπορείτε να ανοίξετε εύκολα ένα λογαριασμό, ακολουθώντας τα απλά και κατανοητά βήματα που περιγράφονται εδώ

3. Μέσω Paysafecard


Η paysafecard είναι μια προπληρωμένη κάρτα που επιτρέπει την ασφαλή πληρωμή στο διαδίκτυο. Η πληρωμή γίνεται χωρίς την εισαγωγή στοιχείων τραπεζικού λογαριασμού ή πιστωτικής κάρτας. Κάρτες paysafe προμηθεύεστε από περίπτερα και άλλα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.

4.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας


Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε ταμείο τραπέζης ή με e-Banking από οποιαδήποτε τράπεζα.

5. Εντός της εφαρμογής του Blindchat σε κινητό ή τάμπλετ


Ολοκληρώστε την πληρωμή με ασφάλεια χρησιμοποιώντας την κάρτα που έχετε ήδη καταχωρημένη στο Google Play ή στο Apple App Store.

6. Μέσω premium SMS


Ολοκληρώστε την πληρωμή σας στέλνοντας premium SMS με χρέωση του κινητού σας τηλεφώνου. Η αγορά αυτή σας δίνει 24 ώρες πρόσβαση στις premium υπηρεσίες μας και δεν ανανεώνεται αυτόματα παρά μόνο εάν στείλετε εσείς SMS μήνυμα ξανά.