Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Online dating : Βασικά tips για να κάνεις το προφίλ σου πιο ελκυστικό

Αγαπητοί blindchatters,

o κόσμος του online dating και του διαδικτυακού φλερτ είναι ένα μεγάλο μυστήριο και όσοι τα χρησιμοποιούν είναι πάντα ανοιχτοί σε συμβουλές για το πως μπορούν να κάνουν το προφίλ τους ακόμη πιο ελκυστικό.
‘’Πώς καταλαβαίνεις αν σου αρέσει κάποιος από μια γρήγορη ματιά σε μια φωτογραφία, πώς μπορείς να ξεδιπλώσεις την προσωπικότητα σου στις λίγες λέξεις ενός προφίλ και τι είναι λοιπόν αυτό που καθορίζει την επιτυχία σου στα dating sites; Παρακάτω μαζέψαμε μερικές συμβουλές-tips που θα σε βοηθήσουν να μεγιστοποιήσεις τη δυναμικότητά σου, να κάνεις το προφίλ σου φιλικό προς τους άλλους χρήστες και ταυτόχρονα να τραβήξεις τα όλα τα βλέμματα ώστε κάποια στιγμή να βρεις την ιδανική επιλογή για εσένα.

Αναμφισβήτητα, το βιογραφικό, μαζί με την εικόνα του προφίλ σου, είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άλλοι χρήστες. Άρα, πρέπει να είσαι αρκετά δημιουργικός για να τραβήξεις πραγματικά την προσοχή τους.

Ποιότητα και όχι ποσότητα
Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα μεγάλο bio, μένει αδιάβαστο με συνέπεια το προφίλ να καταλήγει αδιάφορο. Συνεπώς, δεν είναι ανάγκη να προσπαθήσεις να στριμώξεις εκεί την ιστορία της ζωής σου για να εντυπωσιάσεις. Γράψε κάτι αστείο ή βάλε ένα quote από μια ταινία ή σειρά αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάτι μόνος σου!Αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να αποφύγεις τα κλισέ όπως ύψος, βάρος, επάγγελμα, ζώδιο κλπ.

Κάνε γνωστά τη δουλειά και τα ενδιαφέροντά σου
Μια περιγραφή για το τι σου αρέσει να κάνεις, πως περνάς τον χρόνο σου ή με τι ασχολείσαι σε κάνει πιο ανθρώπινο και είναι μια ευκαιρία να δώσεις ένα μικρό στίγμα της προσωπικότητάς σου. Επίσης, δίνει και μια εύκολη αφορμή στον άλλο για να σου πιάσει κουβέντα…ειδικά αν υπάρχουν κοινά μεταξύ σας.

Φυσικά, η πρωτοτυπία ξεκινά από την επιλογή της φωτογραφίας που εκτός από το βιογραφικό είναι το πρώτο και συχνά το τελευταίο πράγμα που βλέπει ο άλλος χαζεύοντας το προφίλ σου. Αυτό σημαίνει πως η κύρια φωτογραφία που έχεις θα δημιουργήσει και την πρώτη εντύπωση.

Να είσαι ευχάριστος και δραστήριος στις φωτογραφίες που ανεβάζεις
Θέλεις να δείχνεις όσο πιο καλός γίνεται στην πρώτη φωτογραφία και είναι σημαντικό να έχεις αίσθηση όχι μόνο του πως δείχνεις αλλά και του τι αποπνέεις. Φυσικά, οι φωτογραφίες γυμναστηρίου είναι λιγάκι κλισέ. Όμως, αν έχεις φωτογραφίες στις οποίες ασχολείσαι με μια δραστηριότητα που σου αρέσει και περνάς καλά κάνοντάς τη, όπως π.χ. τένις, ζωγραφική, τρέξιμο, πεζοπορία, καταδύσεις, σερφ κλπ καλό θα ήταν να τις ανεβάσεις μιας και αυτομάτως θα γίνουν αφορμή για συζήτηση.


Να υπάρχει ποικιλία
Αυτό που θέλεις είναι η κάθε φωτογραφία που ανεβάζεις να δείχνει μια διαφορετική πλευρά του εαυτού σου. Δε χρειάζεται να βάζεις μόνο φωτογραφίες από ποτά και εξόδους ούτε να προσλάβεις κάποιον επαγγελματία φωτογράφο για να σε βγάλει να κάνεις διάφορα διαφορετικά πράγματα. Μοιράσου μια φώτο με το αγαπημένο σου κατοικίδιο ή το από το αγαπημένο σου ταξίδι. Γενικώς, δε χρειάζονται υπερβολές. Να είσαι ο εαυτός σου.