Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Blindchat: Μια ασφαλής πλατφόρμα με αληθινούς χρήστες

Αγαπητοί Βlindchatters,
Ένα σημαντικό πρόβλημα σε όλα τα dating site είναι τα ψεύτικα προφίλ. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους υπάρχουν ψεύτικα προφίλ: διαφήμιση μέσω μηνυμάτων spam, σκοποί εξαπάτησης άλλων μελών κ.α

Αναλυτικότερα τα δύο βασικότερα προβλήματα στα dating sites:

1) Το πρώτο πρόβλημα είναι τα bots. Πρόκειται για αυτόματα προγράμματα που δημιουργούν ψεύτικα προφίλ και προσπαθούν να προωθήσουν άλλα site, προϊόντα ή υπηρεσίες σπαμάροντας τους υπόλοιπους χρήστες. Σε άλλες περιπτώσεις, προσπαθούν να αποσπάσουν χρήματα ή προσωπικά δεδομένα, συχνά προσφέροντας ελπίδες για συνάντηση ή video κλήση. Αυτό συμβαίνει εν αγνοία των dating sites παρότι αυτα πρέπει να αμυνθούν και να προστατεύσουν τους χρήστες τους.

2) Σε αντίθεση με το παραπάνω, υπάρχει και η περίπτωση όπου το ίδιο το dating site φτιάχνει και χρησιμοποιεί ψεύτικα προφίλ. Στην πράξη, δημιουργεί ψεύτικα προφίλ (συνήθως γυναικών) τα οποία χειρίζονται υπάλληλοι, ώστε να νομίζουν οι άντρες ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες στην εφαρμογή που τους μιλάνε και ενδιαφέρονται. Συνήθως είναι εφαρμογές στις οποίες δεν μπορείς να απαντήσεις αν δεν πληρώσεις πρώτα.

Στο Blindchat, έχουμε αναπτύξει αλγόριθμους που ελέγχουν αυτόματα τις ύποπτες συνομιλίες και απομακρύνουν τα bots και τους κακόβουλους χρήστες, εφόσον σπαμάρουν ή ενοχλούν άλλους χρήστες. Επίσης, διαθέτουμε ένα αξιόπιστο σύστημα reporting. Σε περίπτωση που ένας συνομιλητής σας είναι πρόστυχος, προσβλητικός, είπε ψέματα για το φύλο του ή διαφήμισε υπηρεσίες μπορείτε να πατήσετε το σύνδεσμο «Αναφορά συνομιλητή» και με αυτό τον τρόπο βοηθάτε στην απομάκρυνση τους.
Σχετικά με το 2ο πρόβλημα, το Blindchat μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, παρέχει τις υπηρεσίες του με συνέπεια και σεβασμό στα μέλη της κοινότητας του. Σας διαβεβαιώνουμε και δεσμευόμαστε πως όλοι οι χρήστες που βλέπετε είναι υπαρκτά πρόσωπα και πως ποτέ δεν πληρώσαμε ή προσφέραμε το οτιδήποτε σε κάποιον, με σκοπὀ να απαντήσει σε μηνύματα ή να προσποιηθεί πως ενδιαφέρεται.

Ξεκινήστε λοιπὀν ελεύθερα και άφοβα το chat!