Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Πώς να ξεκινήσεις μία συζήτηση σε dating site


Η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον, λένε, είναι και η πιο σημαντική. Στην περίπτωση του Blindchat η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον είναι τα πρώτα μηνύματα που θα στείλεις! Γι’ αυτό με βάση την εμπειρία μας αλλά και τις απόψεις ειδικών σας έχουμε 4 συμβουλές για το πως να ξεκινήσετε μία συζήτηση σε site γνωριμιών.

Μη στείλεις ένα απλό hi - γεια


Αν κάτι ξέρουμε για το online dating στην Ελλάδα είναι ότι το πρώτο μήνυμα που στέλνουν οι περισσότεροι είναι ένα σκέτο hi ή γεια. Δε λέω ότι είναι κακό να χαιρετήσεις κάποιον, αλλά το να αρκεστείς σε ένα απλό hi δείχνει ότι βαριέσαι και είναι ότι χειρότερο να ξεκινήσεις μία νέα συζήτηση, ειδικά στο Blindchat που η πρώτη εντύπωση που δίνεις σε κάποιον είναι το μήνυμά σου. Καν’ το κανόνα και μη ξαναστείλεις σκέτο hi ή γεια

Κάνε μία ερώτηση


Αφού σιγουρέψαμε ότι το πρώτο σου μήνυμα δε θα είναι μονολεκτικό έχω να σου προτείνω να ξεκινήσεις τη συζήτηση με μία ερώτηση. Έτσι θα δώσεις έναν λόγο στον συνομιλητή σου να σου απαντήσει και ακόμα καλύτερα να μάθεις περισσότερα γι’ αυτόν/ ήν και αν ταιριάζετε. Στην τελική αυτός δεν είναι και ο σκοπός; Την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις ένα chat, σκέψου πριν μερικές ερωτήσεις που μπορεί που θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον για να ξεκινήσεις μία συζήτηση.

Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου


Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάποιον να νιώσει άνετα είναι το χιούμορ. Όχι, δεν εννοώ να αρχίσεις να παίρνεις ανέκδοτα από το asteiakia.gr και να τα στέλνεις σε όποιον μιλάς. Αυτοσαρκάσου όταν θα παρουσιάζεις τον εαυτό σου, κάνε ένα αστείο σχόλιο. Σίγουρα δεν πρέπει να το παρακάνεις και σε περίπτωση που δε νιώθεις άνετα να κάνεις κάτι τέτοιο, μην το κάνεις.

Κάνε το μήνυμα πιο προσωπικό


Δώσε σημασία στο πρώτο μήνυμα που θα στείλεις. Δεν πρέπει να φαίνεται ότι είναι ένα από τα 10άδες μηνύματα που έστειλες σήμερα ή ένα από τα 10άδες που έχει λάβει ο συνομιλητής σου. Γράψε δύο γραμμές παραπάνω, βάλε λίγο την προσωπικότητά σου σε αυτά που γράφεις και, πιο σημαντικό απ’ όλα, κάνε το άτομο στην άλλη μεριά του chat να νιώσει μοναδικό.