Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

7 Ιδέες Για Τη Μέρα Του Αγίου Βαλεντίνου



Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει επικίνδυνα και ίσως ήρθε η ώρα για να προετοιμαστείτε για μία ρομαντική μέρα που θα θυμάστε για τα επόμενα χρόνια!

Προφανώς δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου για να δείξετε την αγάπη σας, είναι όμως μία πολύ όμορφη μέρα γεμάτη θετικά συναισθήματα από παντού την οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να χαρίσετε στον εαυτό σας αλλά και το άτομο που επιλέξετε μία μοναδική εμπειρία.

Παρακάτω έχουμε 7 προτάσεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τον λαβύρινθο της αναζήτησης ιδεών.

Ρομαντικό δείπνο

Όσο κλισέ κι είναι, όσο κινηματογραφικό κι αν ακούγεται, όσο κι αν το κράζουν πολλοί είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ακόμα κι αν το budget δε σηκώνει ακριβό εστιατόριο με όμορφη θέα, ένα δείπνο που θα μαγειρέψετε εσείς με την κατάλληλη ατμόσφαιρα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Σινεμά

Τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου οι κινηματογραφικές αίθουσες θα παίζουν αρκετές ταινίες στο κλίμα και είναι μία πολύ ωραία ευκαιρία να βγείτε βόλτα με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας ή ακόμα και να κανονίσετε το πρώτο σας ραντεβού, το οποίο είναι καλό να ακολουθείται από ένα ρομαντικό δείπνο (βλέπε 1.).

Κάντε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει μαζί

Μπορεί να είναι μία έξοδος σε μαγαζί που δεν έχετε ξαναπάει ή να δείτε μία παράσταση στο θέατρο ή να πάτε στο λούνα παρκ. Σημασία έχει να είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε κάτι και θα το κάνετε με το άτομο που αγαπάτε. Έτσι για τα επόμενα χρόνια θα  συνδυάζετε αυτή τη δραστηριότητα με τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και το άτομο με το οποίο τη ζήσατε.

Μάθετε χορό

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η τέλεια ευκαιρία να μάθετε χορό, ειδικά είδη που χορεύονται σε ζευγάρια. Βρείτε λοιπόν κάποιο event, ή οργανώστε το εσείς οι ίδιοι, όπου θα υπάρχουν δάσκαλοι χορού. Δοκιμάστε τους Λατινικούς, πολύ ερωτικούς, χορούς και ο/η σύντροφός σας δε θα μείνει με παράπονο.

Φύγετε από την πόλη

Μιας και φέτος η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Σάββατο είναι τέλεια ευκαιρία να κανονίσετε ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο σε κάποιον χειμερινό προορισμό στην Ελλάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό.

Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού

Αν έχετε αρκετά χρόνια σχέση τότε η ιδέα της αναβίωσης του πρώτου σας ραντεβού είναι μία από τις καλύτερες. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε τα παλιά και να ξυπνήσετε ξανά το πάθος των πρώτων ημερών μιας σχέσης.

Βρείτε το νέο σας ταίρι

Αν πάλι δεν έχετε Βαλεντίνο/α για τις 14 Φεβρουαρίου μη διστάσετε να ψαχτείτε εκείνη τη μέρα. Οι singles εκεί έξω είναι πολλοί και τη 14 Φεβρουαρίου θα έχετε μία από τις καλύτερες ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέο κόσμο. Δοκιμάστε ιστοσελίδες όπως το Blindchat για να γνωρίσετε κόσμο online και που ξέρετε, ίσως τελικά να μην περάσετε τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τόσο single…