Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Online dating: Αυτά είναι τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα

  
Σχεδόν το ένα τέταρτο των νεαρών ενηλίκων ψάχνει να κάνει γνωριμίες μέσα από ιστοσελίδες ή εφαρμογές γνωριμιών. Σε όλους αρέσει να αρέσουν - αυτό είναι φυσικό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Όταν λοιπόν αρχίζουμε να κάνουμε chat με κάποιον που μας αρέσει, αυτόματα μπαίνουμε στον πειρασμό να πούμε ό,τι θέλει να ακούσει με την ελπίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και αυτό συνήθως πηγάζει από το πώς πιστεύουμε ότι θα αρέσουμε στον άλλο. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιοι παρουσιάζονται σαν κάτι που δεν είναι - από ένα αθώο ψεματάκι για το ύψος ή τα κιλά, μέχρι να υιοθετήσουν μια εντελώς διαφορετική ταυτότητα. Φυσικά, δεν αμφισβητεί κανείς ότι κάποιοι λένε την αλήθεια, ωστόσο η πλειοψηφία το κάνει χάριν εντυπωσιασμού.

 Επειδή λοιπόν όπως λέει και ο σοφός λαός μας “όταν ακούς πολλά κεράσια πάρε και μικρό καλάθι”, εμείς σας παραθέτουμε τα 4 πιο συνηθισμένα ψέματα που λέγονται στις πλατφόρμες γνωριμιών.

Ύψος

Όταν επιτέλους βρεθείτε πρώτο ραντεβού με αυτόν που συνομιλούσατε πάρτε και μια μεζούρα μαζί σας διότι το ύψος είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα ψέματα που λέγονται στις πλατφόρμες γνωριμιών. Ναι, όσο περίεργο και εάν ακούγεται, η πλειοψηφία των χρηστών είναι συνήθως 5 εκατοστά πιο κοντοί από το ύψος που σας λένε. 
 
Ηλικία

Η ηλικία είναι άλλο ένα ακόμα συνηθισμένο ψέμα που λέγεται στις πλατφόρμες γνωριμιών. Οι μικρότεροι σε ηλικία άνθρωποι επείγονται να μεγαλώσουν ενώ οι  μεγαλύτεροι θέλουν να μικρύνουν. Μερικοί άνθρωποι απλά δηλώνουν μια ψεύτικη ηλικία κοντά στην ηλικία του συνομιλητή τους.
 Εισόδημα

Οι άντρες στην προσπάθειά τους να κανονίσουν ένα ραντεβού, πολλές φορές δεν είναι τόσο ειλικρινείς με τη συνομιλήτριά τους όσον αφορά το εισόδημά τους. Πιστεύουν πως εάν δηλώσουν το κανονικό τους εισόδημα δε θα “εντυπωσιάσουν” και κατά συνέπεια λένε ψέματα. 
Παραπλανητικές φωτογραφίες

Όπως οι άνδρες τείνουν να υπερβάλλουν για το ύψος τους και να λένε ψέματα για τον μισθό τους, έτσι και οι γυναίκες τείνουν να στέλνουν λιγότερο αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες. Ναι, είναι πολύ πιθανό όταν βρεθείτε από κοντά να διαπιστώσετε σημαντικές διαφορές της φωτογραφίας που σας έδειξε με την πραγματικότητα γιατί όσο πιο ελκυστική παρουσιάζεται μια φωτογραφία, τόσες περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να είναι ξεθαμμένη από την περασμένη νιότη ή το photoshop να έκανε τα μαγικά του.