Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

2022: οι 10 στόχοι που πρέπει να θέσετε για τη νέα χρονιά

Aγαπητοί Blindchatters,


Το 2022 έχει έρθει προτού καλά καλά το καταλάβουμε! Όπως λοιπόν είναι επόμενο, εκτός από το να κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε, ταυτόχρονα θέλουμε να θέσουμε και νέους στόχους για τη χρονιά που ήρθε.

Φυσικά, οι στόχοι είναι ένα τελείως προσωπικό ζήτημα και δεν υπάρχει ένας γενικός κανόνας. Αν όμως δεν έχετε αποφασίσει ακόμα ποιοι θα είναι οι στόχοι σας για τη νέα χρονιά , εμείς είμαστε εδώ για να σας διευκολύνουμε και να σας προτείνουμε να θέσετε λίγο διαφορετικούς στόχους φέτος , μη εστιάζοντας στα αρνητικά και στα σημεία που νιώθετε να έχετε ελλείψεις, αλλά σε νέα πράγματα που μπορούν να μπουν στη ζωή σας και να σας φέρουν ευτυχία.
Κάποιοι από τους πιο συνηθισμένους στόχους που θέτουν οι οι άνθρωποι για τη νέα χρονιά είναι να χάσουν βάρος, να κόψουν το κάπνισμα, να βρουν μια σχέση, να αποκτήσουν περισσότερα λεφτά, να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο ή σπίτι κλπ.

Φέτος, εμείς θα θέλουμε να εστιάσουμε στα θετικά και αλλά σε κάποια πράγματα που θεωρούμε δεδομένα..

Συνεπώς, με αυτό το σκεπτικό, οι 10 ιδανικοί στόχοι να θέσετε για το 2022 είναι:


* Να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όλα τα θετικά πράγματα που έχετε στη ζωή σας, γιατί δεν είναι όλα δεδομένα.
* Να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και να επενδύετε στην υγεία και ευτυχία σας.
* Να διορθώσετε τις σχέσεις σας, ξεκινώντας από τον εαυτό σας. Μέσω αυτού, θα μάθετε ποιους ανθρώπους αξίζει πραγματικά να συγχωρείτε και να έχετε στη ζωή σας.
* Να απολαμβάνετε τα μικρά καθημερινά πράγματα.
* Να περνάτε περισσότερο χρόνο κοντά στη φύση, ακόμη και στο πάρκο της γειτονιάς σας.
* Να είστε πιο ευγενικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους.
* Να δημιουργήσετε καταστάσεις που να φέρουν γαλήνη και ηρεμία στη ζωή σας.
* Να αφιερώστε λίγο χρόνο στο παιδί που κρύβετε μέσα σας, να παίξετε το αγαπημένο σας παιχνίδι ή να ονειρευτείτε με τα μάτια ανοιχτά.
* Να θυμάστε να διατηρείτε το χαμόγελό σας ό,τι κι αν συμβεί. Μην ξεχνάτε πως κάθε τέλος μπορεί να φέρει μια υπέροχη νέα αρχή.
* Να μη φοβάστε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ζείτε νέες εμπειρίες και να ξεκινήσετε καινούριες δραστηριότητες. Έτσι χτίζονται οι αξέχαστες στιγμές στη ζωή μας!