Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

2022 : Tα 3 dating trends που θα κάνουν την εμφάνιση τους

Αγαπητοί Blindchatters,


Αποχαιρετήσαμε το 2021 και υποδεχθήκαμε το 2022 με δώρα, νέους στόχους αλλά και νέες τάσεις.
Αν μας έμαθε κάτι αυτή η χρονιά είναι ότι ο εαυτός μας και η υγεία μας γίνεται η απόλυτη προτεραιότητα και πως τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Πλέον ζούμε όλοι στην εποχή της τεχνολογίας και αυτό αναμφισβήτητα επηρεάζει την προσωπική μας ζωή αλλά και τις σχέσεις μας. Οι σχέσεις όσο προχωράνε τα χρόνια γίνονται περίπλοκες, πόσο μάλλον τα ραντεβού. Η πανδημία του COVID-19, τα απανωτά lockdown και τα κλειστά μαγαζιά, μετέφεραν εξ ολοκλήρου το φλερτ και τις νέες γνωριμίες στον ψηφιακό κόσμο. Μάθαμε να επικοινωνούμε και να βγαίνουμε ραντεβού μέσω εφαρμογών γνωριμιών αλλά και σκεφτόμαστε δύο φορές περισσότερο από παλιά για το αν θα βγούμε ραντεβού με κάποιον που δεν ξέρουμε και συνεπώς να μπαίνουμε σε σχέση πιο συνειδητά.

Τώρα όμως που βγήκαμε από την καραντίνα, τι έχουμε να να περιμένουμε από το 2022;


Οι εμβολιασμένοι και οι άλλοι
Είτε μας αρέσει είτε όχι, κανένας δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο εμβολιασμός έπαιξε τεράστιο ρόλο στις ζωές μας το 2021 και τελικά δίχασε την ανθρωπότητα. Πώς θα γινόταν λοιπόν να μην επηρεάσει και τις ρομαντικές σχέσεις; Μάλλον θα είναι η πρώτη ερώτηση στο πρώτο ραντεβού και η απάντηση θα κρίνει την εξέλιξη.

Συναισθηματική ισότητα
Μετά τα δύο τελευταία χρόνια, η προτεραιότητα της ψυχικής υγείας είναι πιο σημαντική από ποτέ. Και ο κόσμος του dating το παίρνει επίσης πολύ σοβαρά. Πλέον όχι μόνο το να πηγαίνεις σε ψυχολόγο δεν είναι ταμπού αλλά είναι κριτήριο επιλογής για κάποιους ώστε να προχωρήσουν σε ραντεβού.

Οι αποφασισμένοι για σχέση
Οι συμπεριφορές στις σχέσεις έχουν πλέον όνομα και τώρα δεν λέμε «βγαίνουμε αλλά δεν είμαστε ακριβώς μαζί». Λέμε έχουμε situationship. Φυσικό να αναρωτιέστε τι είναι. Situationship είναι η ρομαντική ή σεξουαλική σχέση που δεν θεωρείται επίσημη και είναι κάτι που πολλοί έζησαν στην πανδημία. Ωστόσο, έρευνες δείχνουν πως αυτό θα αποτελέσει παρελθόν καθώς η πλειοψηφία φαίνεται να θέλει να αρχίσει να μιλάει για τους συναισθηματικούς στόχους τους από την αρχή μια γνωριμίες ώστε να μην προχωρήσουν παρακάτω στην περίπτωση που το online ταίρι τους, δεν καλύπτει τις ανάγκες τους.