Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας προτιμούν το ομαδικό σεξ;

Ένα από τα πιο διαδεδομένα και πιο συνηθισμένα ταμπού στις σεξουαλικές σχέσεις των δύο φύλων είναι το ομαδικό σεξ. Αποτελεί κρυφό πόθο πολλών (αντρών και γυναικών) και σπάνια αποκαλύπτεται ακόμα και στις πιο δυνατές σχέσεις. Γι’ αυτό στο Blindchat αποφασίσαμε να θίξουμε το θέμα αυτό θέτοντας το απλό ερώτημα στους χρήστες μας “Θα έκανες ομαδικό (με 3 ή περισσότερα άτομα) ;” Οι απαντήσεις που λάβαμε σίγουρα θα σας εκπλήξουν!

Οι εκπλήξεις:

- Ενώ περιμέναμε οι άντρες που δε θα ήθελαν τρίο να είναι πολύ λίγοι τα νούμερα μας διέψευσαν. 2 στους 5 άντρες σε όλη την Ελλάδα έχουν αρνητική στάση πάνω στο θέμα.
- Οι διαφορές ανάμεσα στους άντρες και στις γυναίκες στις ίδιες διοικητικές περιφέρειες είναι αρκετά μεγάλες δημιουργώντας μεγάλο χάσμα στις επιθυμίες τους. Οι περιφέρειες με τις μικρότερες διαφορές είναι η «Ανατολική Μακεδονία & Θράκη» και η «Ήπειρος»
- Τα δύο άκρα στις προτιμήσεις των αντρών από περιφέρεια σε περιφέρεια έχουν διαφορά 18% ενώ στις γυναίκες είναι 71%

Τι λένε οι άντρες;


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το infographic με τα ποσοστά των αντρών που δε θα ήθελαν να δοκιμάσουν ομαδικό σεξ (αλήθεια, υπάρχουν τέτοιοι;;; ).Τι λένε οι γυναίκες;


Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε τα ποσοστά γυναικών ανά διοικητική περιφέρεια που θα ήθελαν να δοκιμάσουν (αν δε το έχουν κάνει ήδη) ομαδικό σεξ με 3 ή περισσότερα άτομα.