Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

3 πράγματα που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις στο online dating

Καθώς η πανδημία συνεχίζεται θριαμβευτικά και βρισκόμαστε σε ένα (ακόμα) lockdown, αναμενόμενο είναι η ψυχολογία και η διάθεση όλων να κρέμεται από μία λεπτή κλωστή - και μεταξύ μας είναι απολύτως λογικό. Μια ανάσα από την ρουτίνα το διάστημα αυτό, είναι αναμφισβήτητα το διαδίκτυο και οι εφαρμογές γνωριμιών οι οποίες είχαν χρόνια να γνωρίσουν τέτοιες δόξες. Αναγκασμένοι όλοι μας να μέινουμε μέσα έπρεπε να ξεχάσουμε τις παλιές μας συνήθειες και να καταφύγουμε σε άλλες μεθόδους που ίσως δεν είχαμε καν σκεφτεί παλιότερα.
Γιατί όμως το συζητάμε αυτό; Απλούστατα γιατί δεν μας βλέπω να επιστρέφουμε στους παλιούς τρόπους συναναστροφής σύντομα όσο και αν προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Οπότε, σε περίπτωση που θέλουμε να βάλουμε λίγο τη μοναξιά μας στην άκρη, είτε αναζητάμε κάποια σχέση ή μια απλή κουβέντα πρέπει να έχουμε τουλάχιστον μια αξιοπρεπή παρουσία στα dating apps. Για να μπορέσεις λοιπόν να βρεις το άλλο σου μισό σε ένα site γνωριμιών θα πρέπει να αποφύγεις κάποια βασικά λάθη τα οποία βλέπουμε συχνά να γίνονται και στο Blindchat.

Ακατάλληλες φωτογραφίες

Ναι, ίσως είναι δελεαστικό να γίνεις κάπως προκλητικός στις φωτογραφίες σου, αλλά δεν σημαίνει ότι θα έχει και καλά αποτελέσματα. Ακόμα και αν πιστεύεις ότι το άτομο που έχεις στην άλλη άκρη της οθόνης μπορείς να το εμπιστευτείς προσπἀθησε να μη στείλεις φωτογραφίες που δε θα ήθελες να δεις δημόσια στο internet. Μην ξεχνάς επίσης πως αν δεν προμοτάρεις τον εαυτό σου σωστά τότε ανοίγεσαι σε ακατάλληλα ραντεβού.

Ορθογραφικά λάθη

Πιστεύετε πραγματικά πως κάποιος/α θα σας κρίνει για ένα τυπογραφικό λαθάκι; Ω, ναι. Η πλειοψηφία των ανθρώπων δηλώνει πως είναι λιγότερο πιθανό να ανταποκριθεί σε κάποιον που κάνει ορθογραφικά λάθη στο προφίλ του. Διάβασε λοιπόν προσεκτικά τι έχεις γράψει στο προφίλ σου και να διόρθωσε τα όποια λάθη υπάρχουν πριν είναι αργά ώστε να δώσεις την εικόνα ενός συγκροτημένου ενήλικα.

Και τέλος θυμίσου…


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να λες ψέματα. Το να μην θες να αποκαλύψεις πολλά πράγματα είναι δεκτό, μην το κάνεις… αλλά μη λες ψέματα γιατί απλά κάνεις τη ζωή σου (και των άλλων) πιο δύσκολη. Το Internet είναι ένας καθρέφτης της πραγματικότητας και πρέπει να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου και να μην προσπαθείς να γίνεις κάποιος για να εντυπωσιάσεις.