Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Online Dating στην εποχή της Kαραντίνας

Όπως γνωρίζετε, στο Blindchat μας αρέσει πολύ να αναλύουμε τα δεδομένα για να μπορέσουμε να προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εμπειρία στους χρήστες μας. Πολλές φορές μέσα από την ανάλυση αυτή των στατιστικών, βρίσκουμε στοιχεία που είμαστε σίγουροι ότι έχουν ενδιαφέρον για να μοιραστούμε με όλους εσάς και αυτό θα κάνουμε σήμερα!

Είναι γεγονός λοιπόν, ότι η καραντίνα σήμανε μια θεαματική αύξηση στη χρήση των dating apps δεδομένου ότι ένα μεγάλο μέρος της πραγματικής ζωής μεταφέρθηκε στο ψηφιακό περιβάλλον και επειδή οι γνωριμίες μεταξύ δύο ατόμων όπως καταλαβαίνετε δε γινόταν να παγώσουν... τα κινητά πήραν φωτιά.

Σύμφωνα με την επιστήμη, οι άνθρωποι γίνονται περισσότερο ευάλωτοι και ειλικρινείς τα βράδια με αποτέλεσμα να ανοίγονται και να μιλάνε περισσότερο και κατ’επέκταση να φλερτάρουν και περισσότερο.

Αυτό επαληθεύεται και με τους χρήστες του Blindchat, των οποίων τα δάχτυλα άρχισαν να παίρνουν φωτιά από τις 11 έως τις 2 το βράδυ. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα, εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα ανταλλάχτηκαν τις βραδινές ώρες ανάμεσα στους χρήστες της εφαρμογής μας εν αντιθέσει με τα μηνύματα το μεσημέρι που ήταν μόνο δεκάδες χιλιάδες.
Συνεπώς, αν δεν έχετε ύπνο και έχετε όρεξη για κουβεντούλα, βάλτε ένα ποτήρι κρασί, βάλτε λίγο μουσική και textαρετε! Να είστε βέβαιοι πως θα είναι κι άλλοι στο ίδιο mood με εσάς.

Η κοινή γνώμη θέλει όσοι χρησιμοποιούν τα dating apps να είναι κυρίως single άντρες οι οποίοι αναζητούν μέσα από αυτές τις εφαρμογές κυρίως το περιστασιακό σεξ. Ωστόσο, η έρευνα του Blindchat, έδειξε πως οι χρήστες είναι τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες.

Μπήκες στο Blindchat μόνο για να βρεις σεξουαλικούς συντρόφους;

Σύμφωνα με την έρευνα μας και τις απαντήσεις που έδωσαν, οι χρήστες μας δε συμμετέχουν στο Blindchat μόνο για το περιστασιακό sex.

‘’Το 49% μπήκε μόνο για να βρει σεξουαλικούς συντρόφους ενώ το 51% μπήκε για λόγους επικοινωνίας, γνωριμίας και γιατί όχι και σχέσης.’’

Τι σε ενδιαφέρει περισσότερο αυτή την περίοδο;

5330 χρήστες (50% άνδρες - 50% γυναίκες) απάντησαν στο τι τους ενδιαφέρει αυτήν την περίοδο. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι ξέρετε τι έχουν απαντήσει οι χρήστες του Blindchat μη βιαστείτε...
Μόλις 36% των ανδρών απάντησε πως ψάχνει τον έρωτα ενώ το υπόλοιπο 64% δήλωσε πως τον ενδιαφέρει το σεξ περισσότερο. Απεναντίας, 60% των γυναικών απάντησαν πως τους ενδιαφέρει περισσότερο να ερωτευτούν παρά να συνευρεθούν με κάποιον.

Αυτό, ενώ υπό διαφορετικές συνθήκες δε θα μας έκανε τόση εντύπωση, στην εποχή αυτή της καραντίνας πιστεύαμε πως οι άνθρωποι έχουν περισσότερη ανάγκη για φροντίδα και συντροφικότητα - πράγματα δηλαδή που παίρνεις από μια σχέση. Πάντα οι άνθρωποι σε δύσκολες εποχές δίνουν μεγάλη έμφαση στη μονογαμία, γιατί αποτελεί την πιο σοβαρή και σταθερή συναισθηματική σχέση.

Ωστόσο, εικάζουμε πως ενδεχομένως αυτό το 36% των ανδρών που δήλωσαν πως τους ενδιαφέρει το σεξ αυτή την περίοδο να βγήκαν μόλις από μια μεγάλη σχέση μιας και το 50% των ζευγαριών χώρισαν επί της καραντίνας.

Απολαμβάνεις τη σεξουαλική επαφή που δεν οδηγεί κάπου;

Στην ερώτηση αν οι χρήστες μας απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή που δεν οδηγεί κάπου, το 80% των ανδρών απάντησε «Ναι» και μόλις το 20% «Όχι», καθώς και η πλειοψηφία (56%) των γυναικών απάντησε «Ναι» έναντι αυτών που απάντησε «Όχι», δηλαδή το 44%.
Όσοι λοιπόν πιστεύατε πως υπάρχει αυτή η πατροπαράδοτη προσέγγιση που λέει ότι οι γυναίκες χρειάζονται να νιώθουν πράγματα για να κάνουν σεξ με κάποιον ενώ οι άντρες βλέπουν απλά φως και μπαίνουν…ξανασκεφτείτε το.

Θα δεχόσουν να έχεις μια ανοιχτή σχέση;

Για όσους έχετε απορία, μια ανοιχτή σχέση είναι ένας τύπος μη συμβατικής σχέσης στην οποία και οι δύο σύντροφοι συναινούν ο ένας στον άλλο για να εξερευνήσουν και να έχουν ρομαντικές και σεξουαλικές σχέσεις με άλλους. Σας φαίνεται περίεργο;
Κι όμως, με βάση τις έρευνες μας, η επιθυμία για ανοιχτού τύπου σχέσεις δεν είναι και τόσο σπάνιες. Το 78% όλων των αντρών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιό μας είπε «Ναι», ένα ποσοστό αναμενόμενο για πολλούς. Στις γυναίκες το ποσοστό είναι 50%-50% πράγμα που ίσως σε μερικούς από σας να κάνει εντύπωση μιας και σπάει τα στερεότυπα πως οι γυναίκες είναι κατά κύριο λόγο μονογαμικές.
Και να σας πούμε και κάτι ; Δεν υπάρχει τίποτα κακό στις ανοιχτές σχέσεις από τη στιγμή που συναινούν και τα 2 μέλη. Ωστόσο, σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι απώτεροι στόχοι των ανοιχτών σχέσεων είναι η ειλικρίνεια, η ευτυχία, η ελευθερία και πάνω απ 'όλα, η αγάπη…