Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Sexting: Απιστία ή όχι;

Αγαπητοί Blindchatters ,
Αν κάτι δεν μπορεί να σταματήσει ανεξαρτήτως συνθηκών είναι ο έρωτας. Η φυσική έλξη μεταξύ των ανθρώπων και η ανάγκη για επαφή δεν περιορίζεται. Τα κινητά τηλέφωνα έχουν μπει για τα καλά στην ερωτική μας ζωή και τα social media είναι πλέον το ιδανικό ‘έδαφος’ για φλερτ - είτε σας αρέσει κάποιος είτε όχι, είτε έχετε σχέση είτε δηλώνετε single.

Είναι εξάλλου πολύ πιο εύκολο να μιλήσετε σε κάποιον με τον οποίο δεν χρειάζεται να βγείτε, βιώνοντας την αμηχανία του πρώτου ραντεβού. Επομένως, πολύ γρήγορα μπορεί να οδηγηθείτε σε ανταλλαγή πικάντικων μηνυμάτων ή αλλιώς sexting χωρίς να είναι παρεξηγήσιμο…αν φυσικά είστε ελεύθεροι.

Κι εδώ ερχόμαστε σε ένα καίριο ερώτημα της εποχής μας: Το sexting θεωρείται απιστία;
Και για να το πούμε πιο ξεκάθαρα, δεν εννοούμε μηνύματα του τύπου "τι κάνεις" ή "πάμε για καμιά μπύρα γιατί βαριέμαι;". To sexting είναι η λέξη που προκύπτει από το sex και το texting (μηνύματα) και λειτουργεί ως μορφή προκαταρκτικών παιχνιδιών ή πιο τολμηρού φλερτ από απόσταση.

Πόσο αθώα λοιπόν είναι η σκέτη ανταλλαγή μηνυμάτων με σεξουαλικό περιεχόμενο;

Αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο απλό να απαντηθεί και προφανώς δεν υπάρχει μόνο μία άποψη γιατί κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική αντίληψη για τις σχέσεις και σίγουρα αυτό ποικίλλει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία αλλά και τη φάση ζωής που ο καθένας διανύει.

Μερικοί θεωρούν πως εν μέρει είναι απιστία καθώς ο ένας αναστατώνει τον άλλον με μηνύματα ή με πικάντικες φωτογραφίες.

Άλλοι πιστεύουν πως μπορεί να δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στη σχέση και πως αν μείνουν μόνο στα λόγια δεν θεωρείται απιστία καθώς δεν έχει γίνει κάτι πράξη.

Συνεπώς, κάντε από νωρίς τη συζήτηση με τον σύντροφό σας για το τι θεωρεί ο καθένας σας αποδεκτό και τι όχι στη σχέση σας. Το βασικό πρόβλημα σε μια σχέση είναι το ψέμα και η κοροϊδία που μερικές φορές ενοχλεί πολύ περισσότερο από τη φυσική απιστία.

Τέλος, έχετε κι αυτό στο μυαλό σας. Με όποιον κι αν κάνετε sexting να προσέχετε πολύ για το περιεχόμενο των φωτογραφιών που στέλνετε καθώς πολλά γίνονται. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή και όρια στα θέματα ασφαλείας, καθώς το να φλερτάρετε μέσω sexting με κάποιον που ακόμα δεν γνωρίζετε δεν είναι και ο πιο ασφαλής τρόπος επικοινωνίας.