Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Είστε μόνοι ; 4 σίγουρα τιπς για να βρείτε τον έρωτα μέσα στο 2022

Αγαπητοί blindchatters,

Ξέρουμε πως την περίοδο των γιορτών είναι λιγάκι πιο δύσκολο να είστε single. Όμως, με το να το σκέφτεστε και να στεναχωριέστε δε βοηθάτε την κατάσταση παρά μόνο την επιβαρύνετε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αφοσιωθείτε στον στόχο σας χωρίς όμως να πιέζεστε υπερβολικά. Σίγουρα, μαγικά για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας το 2022 δεν υπάρχουν. Ωστόσο, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να γίνετε ρεαλιστές, να ακολουθήσετε το ένστικτό σας αλλά και τα 4 τιπς που σας προτείνουμε παρακάτω.

#1 Αν ξέρετε ποιοι ακριβώς είστε, έχετε πολλές περισσότερες πιθανότητες να βρείτε αυτό που ψάχνετε
Πριν λοιπόν βουτήξετε με τα μούτρα στο να ψάξετε να βρείτε μια νέα σχέση, ίσως πρώτα θα πρέπει να σκεφτείτε κάποια πράγματα για εσάς. Το να δώσετε αξία στον εαυτό σας είναι πολύ σημαντικό για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να προσελκύσετε κοντά σας θετικούς ανθρώπους. Επίσης, εξίσου σημαντικό είναι το να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας γιατί θα σας βοηθήσει να κάνετε πιο ουσιαστικές επαφές. Δε θα χάσετε χρόνο βγαίνοντας με λάθος υποψήφιους. Αν ξέρετε ότι ψάχνετε μακροχρόνια σχέση, για παράδειγμα, δε χρειάζεται να βγαίνετε με κάποιον που δεν είναι σε αυτή τη φάση

#2 Η ζωή δε θέλει συμβιβασμούς
Εφόσον έχετε αυξήσει την αυτογνωσία σας και έχετε κάνει την αυτοκριτική σας, πρέπει στη συνέχεια να βάλετε κάποια standards στον εαυτό σας και σε αυτόν που θα θέλατε να έχετε στο πλευρό σας. Αν δηλαδή γνωρίσετε κάποιον και δε σας κάνει, συνειδητοποιήστε την αξία σας και μη συμβιβαστείτε τόσο εύκολα. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να απορρίπτετε όλες τις περιπτώσεις που σας εμφανίζονται γιατί όπως ξέρουμε η πρώτη εντύπωση δεν είναι πάντα και η πιο αντιπροσωπευτική. Δώστε μια ευκαιρία στους γύρω σας να σας αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να είναι μαζί σας.

#3 Οι θετικοί άνθρωποι προσελκύουν θετικούς ανθρώπους.
Όταν είστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι μόνο καλό μπορείτε να κάνετε στους εαυτούς σας. Οι χαρούμενοι άνθρωποι ακτινοβολούν περισσότερο από τους δυστυχισμένους και αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που θα φέρει κοντά σας περισσότερους ανθρώπους. Οπότε χαμογελάστε και...θα σας χαμογελάσει και η ίδια η ζωή.

#4 Δημιουργήστε ένα ευνοϊκό περιβάλλον στη ζωή σας για να υποδεχτείτε μια καινούργια σχέση.
Το να κάθεστε μέσα στο σπίτι και να μεμψιμοιρείτε δε θα σας βοηθήσει να βρείτε το άλλο σας μισό. Το σύμπαν θέλει να νιώθει τη δράση σας. Γι'αυτό διαμορφώστε τη ζωή σας έτσι ώστε να είσαι έτοιμη για μία νέα σχέση.