Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού

Εάν κάνετε chat με κάποιον εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να περάσετε από το online dating στο πρώτο ραντεβού για να τον γνωρίσετε καλύτερα, σίγουρα, η πρώτη σας σκέψη θα είναι «Θα του προτείνω να πάμε για καφέ». Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Θέλετε πραγματικά να γίνεται τόσο κοινότυποι;

Παρακάτω μερικές εναλλακτικές ιδέες για πρώτο ραντεβού για να σπάσετε το τζάμι της μονοτονίας, να πείτε «ναι» στην πρωτοτυπία ώστε να μην καταλήξετε και οι δύο να κοιτάτε το κινητό σας για να περάσει η ώρα.


Αθλητικός αγώνας
Σας αρέσει και στους δύο το μπάσκετ; Προτείνετε του/της να πάτε στο γήπεδο να παρακολουθήσετε ζωντανό αγώνα. Η αδρεναλίνη του σταδίου και ο παλμός του αγώνα θα σας φέρουν σίγουρα πιο κοντά. Θα καθίσετε -κυριολεκτικά- στην ίδια κερκίδα, θα ανταλλάξετε απόψεις και φυσικά θα ζητωκραυγάζετε για τον ίδιο σκοπό. Η ισχύς εν τη ενώσει. Αν βέβαια υποστηρίζετε αντίθετες ομάδες, καλύτερα να περάσετε στην επόμενη πρόταση…

Γκαλερί
Είτε είστε είτε δεν είστε της κουλτούρας, δεν χάνετε τίποτα από μια έκθεση ζωγραφικής, ένα opening μιας γκαλερί ή μια απλή επίσκεψη σε ένα μουσείο. Αναμφισβήτητα, πρόκειται να καταλάβετε πολλά για το τον άλλον άνθρωπο σας ανάλογα με τα έργα τέχνης που του αρέσουν ενώ στη χειρότερη περίπτωση, θα καταλήξετε να γελάτε με το πόσο περίεργα ή ξενέρωτα μπορεί να σας φαίνονται όλα εκεί μέσα. Όπως και να ’χει είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση και σίγουρα το κάτι διαφορετικό.

Paintball
Γεμίσατε, οπλίσατε, πυρ! Ναι, ίσως είναι λίγο τολμηρό αλλά αν το φιλοσοφήσουμε λιγάκι, μέσω του paintball θα συμπεράνετε αν το επικείμενο αμόρε είναι ικανό να συνεργαστεί προς την επίτευξη ενός κοινού στόχου, κάτι που αποτελεί πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό για μια νέα σχέση.


Πλανητάριο
Το μόνο σίγουρο είναι πως έχετε να πάτε από το σχολείο. Δοκιμάσατε όμως ποτέ να το επισκεφτείτε με το φλερτ σας; Το μυστικό της επιτυχίας για ένα καλό πρώτο ραντεβού είναι να προκαλέσετε τα εξής συναισθήματα στο άλλο πρόσωπο : άνεση, ενθουσιασμό και ρομαντισμό. Και τι πιο διαχρονικά ρομαντικό από το να κοιτάς τα αστέρια ;