Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Online dating : Τα 3 πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άντρες.

Αγαπητοί Blindchatters,

Είναι γεγονός πως όλο και περισσότεροι άντρες και γυναίκες χρησιμοποιούν τα dating apps τα οποία έχουν τις δικές του ιδιαιτερότητες και τους δικούς του κανόνες. Στις εφαρμογές γνωριμιών, πρέπει να είστε αυθεντικοί, ειλικρινείς, και συνειδητοποιημένοι. Έτσι, θα μπορέστε πραγματικά να γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα, ίσως ακόμα και τον άνθρωπο που θα περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας μαζί.

Για να πετύχει όμως αυτό, πρέπει να αποφύγετε τα παρακάτω λάθη που κάνουν συνήθως οι άντρες στα dating apps! Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά.
1. Το αντιμετωπίζουν σαν παιχνίδι!

Ένα από τα πιο κοινά λάθη που κάνουν οι άντρες είναι ότι το βλέπουν σαν παιχνίδι και όχι σαν σοβαρή διαδικασία εύρεσης συντρόφου. Ωστόσο, τα dating apps έχουν αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις αποτελεσματικά, επομένως το να τα βλέπετε σαν παιχνίδι είναι αρκετά ανώριμο. Αντί για ένα ‘Γεια’, ‘Hi’ ή ‘Καλησπέρα ομορφιά’; επικεντρωθείτε στα ενδιαφέροντα και την ιστορία της συνομιλήτριά σας, όπως «Τι σου αρέσει να κάνεις τα Σαββατοκύριακα;» ή «Ποια είναι τα αγαπημένα σου μαγαζιά για έξοδο;». Θυμηθείτε πως εάν πάρετε στα σοβαρά αυτό που κάνετε, αυτό θα το νιώσουν και οι γυναίκες. Και αυτό φυσικά θα σας κάνει πιο ελκυστικό σε εκείνες!
2. Δεν έχουν υπομονή!

Αν και στα dating apps οι επιλογές είναι πολλές, αυτό δε σημαίνει πως σε μια μέρα θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας. Όπως και στη έξω ζωή, έτσι και στις εφαρμογές γνωριμιών πρέπει να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο και προσπάθεια για να βρείτε άτομα με τα οποία ταιριάζετε. Δείξτε αφοσίωση σε αυτό που κάνετε, πάρτε το στα σοβαρά και πολύ πιθανόν να βρείτε αυτό που ψάχνετε.


3. Ζητάνε αμέσως ραντεβού
Μερικές φορές οι άντρες, με το που κάνουν match , τείνουν να πιέζουν την συζήτηση βομβαρδίζοντας με μηνύματα την συνομιλήτρια τους και της ζητάνε αμέσως να βγουν ραντεβού. Δώστε χρόνο σε εσάς αλλά και τη γυναίκα που μιλάτε έτσι ώστε να γνωριστείτε σε ένα ικανοποιητικό σημείο πριν βρεθείτε από κοντά. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, και αν κρίνετε πως υπάρχει ροή στη συζήτηση και πως έχετε κοινά τότε ζήτησε της ραντεβού!

Αυτό θα βοηθήσει και εσάς αλλά και τη γυναίκα να νιώσει ασφάλεια και να αισθανθεί άνετα να βγει έξω με κάποιον που δε γνωρίζει καλά.

Εξάλλου, γιατί να χάνετε τον χρόνο σου και να βγαίνετε με γυναίκες που δεν ξέρετε αν ταιριάζετε;