Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Φθινόπωρο: η καλύτερη εποχή για έρωτες

Αγαπητοί Blindchatters,

Μπήκαμε επιτέλους στο φθινόπωρο, κάτι για το οποίο ανυπομονούσατε σίγουρα όλοι εσείς που λατρεύετε αυτήν την εποχή. Το φθινόπωρο σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν και πολλοί αρχίζουν τώρα να βάζουν μπροστά νέα σχέδια στη ζωή τους αντί να περιμένουν την Πρωτοχρονιά.

Δεν είναι παγωμένο και μουντό όσο ο χειμώνας που παραμονεύει, αλλά μας δίνει κιόλας τη δυνατότητα να παρατείνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την κοινωνικοποίηση του καλοκαιριού, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους.

Αν είστε ελεύθεροι, τότε το φθινόπωρο ίσως να είναι η δική σας εποχή, διότι μπορείτε να ερωτευτείτε, να προχωρήσετε παρακάτω τη ζωή σας και φυσικά να έχετε βάλει τον πρώην σας στο παρελθόν επιτέλους.

Επίσης, μην ξεχνάτε πως ξεκινάει το χουχούλιασμα. Και τι θα πει αυτό; Πως καθόμαστε περισσότερο στο σπίτι βυθισμένοι στον καναπέ, κάνοντας μαραθώνιους ταινιών ή και επεισοδίων από την αγαπημένη μας σειρά. Και τι καλύτερο από το να μοιραζόμαστε με κάποιον τον καναπέ μας;
Αν λοιπόν είστε επιτέλους έτοιμοι να ερωτευτείτε ξανά, ζήστε το! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα βρείτε έναν νέο έρωτα εκεί που δεν το περιμένετε με μαγικό πάντα τρόπο.

  Άλλωστε, όπως, είχε πει και η Victoria Erickson: “Αν ο χρόνος ήταν συγκεντρωμένος σε ένα ρολόι, τότε το φθινόπωρο θα ήταν η πιο μαγική ώρα…”