Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Πώς θέλουν οι Έλληνες να είναι η ερωτική τους επαφή;


Στο Blindchat θέλουμε να ρίξουμε φως στα θέματα ταμπού που αφορούν τις σχέσεις και την ερωτική επαφή των Ελλήνων. Για να το καταφέρουμε θέτουμε ερωτήματα στους χρήστες τις οποίες απαντάνε ανώνυμα.

Στα προηγούμενα post μας αναλύσαμε τα εξής ερωτήματα:
- «Πόσο θα ήθελες να διαρκέσει η επόμενη σχέση σου;»
- «Θα έκανες σεξ από το πρώτο ραντεβού;»
- «Ποιες περιοχές της Ελλάδας θέλουν να κάνουν καθημερινά σεξ και ποιες το... βαριούνται;»


Αυτή τη φορά στο τέταρτο κατά σειρά κείμενό μας θα δούμε αν οι Έλληνες θέλουν «έντονη» ή «απαλή» ερωτική επαφή ή «και τα δύο».

Ένα γενικό συμπέρασμα που βγάλαμε από τις απαντήσεις είναι ότι άντρες και γυναίκες θέλουμε διαφορετικά πράγματα, αλλά αυτό είναι κάτι το οποίο δε χρειαζόταν στατιστικά για να το μάθουμε. Ειδικά στην επαρχία οι διαφορές που είδαμε έφτασαν και το 70% αντίθετα με Αθήνα & Θεσσαλονίκη όπου φαίνεται ότι έχουν βρει τη χρυσή τομή αφού οι διαφορές στις προτιμήσεις τους δεν είναι πολύ μεγάλες.

Κοιτώντας το σύνολο των απαντήσεων των χρηστών του Blindchat ξεχωρίσαμε 3 ενδιαφέροντα στατιστικά:
- Κατά μέσο όρο οι άντρες προτιμούν την έντονη ερωτική επαφή περισσότερο από τις γυναίκες
- Οι χρήστες του Blindchat στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν προτιμούν την απαλή ερωτική επαφή
- Οι γυναίκες στην Κύπρο θέλουν έντονη ερωτική επαφή περισσότερο απ’ όλους, είτε άντρες ή γυναίκες σε οποιαδήποτε διοικητική περιφέρεια.

Πάμε όμως να δούμε τις απαντήσεις χωρισμένες ανά διοικητική περιφέρεια και φύλο παρατηρώντας σε μεγαλύτερο βάθος τις διαφορές που υπάρχουν.

Στο παρακάτω γράφημα θα δείτε τις περιοχές στις οποίες οι άντρες προτιμούν την έντονη ερωτική επαφή. Όπως φαίνεται στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη αλλά και τη Δυτική Μακεδονία πάνω από 1 στους δύο άντρες θέλουν μεγαλύτερη ένταση στην επαφή τους ενώ η Θεσσαλία και η Κρήτη βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις.



Κάποιες ακόμα πληροφορίες που έχουν ενδιαφέρον για τους άντρες είναι:
- Η περιφέρεια με τους περισσότερους άντρες που θέλουν απαλή ερωτική επαφή είναι η Δυτικής Μακεδονίας
- Οι άντρες στην Κρήτη είναι αυτοί που θέλουν περισσότερο απ' όλους έντονη αλλά και απαλή επαφή μαζί.
- 1 στους 10 άντρες θέλει απαλή ερωτική επαφή
- Σε 6 από τις 10 περιφέρειες πάνω από 50% των αντρών προτιμούν έντονη και απαλή ερωτική επαφή μαζί

Από την άλλη οι γυναίκες προτιμούν την απαλή επαφή. Μάλιστα στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη το ποσοστό φτάνει σχεδόν το 80% που δείχνει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τους άντρες της περιφέρειας όπου το ποσοστό αυτό είναι γύρω στο 11%.



Επιπλέον κάποιες πληροφορίες για τις απαντήσεις των γυναικών:
- Οι γυναίκες στη Δυτική Μακεδονία και την Αττική προτιμούν την πιο έντονη επαφή
- Μόλις 1 στις 13 γυναίκες στην Αττική θέλει απαλή ερωτική επαφή όταν στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη είναι 10 στις 13!
- Σε 5 από τις 10 περιφέρειες πάνω από το 65% των γυναικών προτιμά τα πράγματα πιο... χαλαρά.


Το συμπέρασμα από τις απαντήσεις που λάβαμε είναι πώς είτε άντρες είτε γυναίκες είτε από επαρχία ή από αστικά κέντρα, οι επιθυμίες μας είναι διαφορετικές. Το κλειδί, λοιπόν, στο να έχουμε καλύτερες σχέσεις είναι να εκφράζουμε με ειλικρίνεια τις επιθυμίες αυτές και να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση.