Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

5 Λάθη Που Κάνουν Οι Γυναίκες Στο Online Dating

Το online dating έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Μεγάλο ποσοστό των ζευγαριών σήμερα γνωρίζονται μέσω ίντερνετ ενώ τα προφίλ που δημιουργούνται σε site που υπάρχουν αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό ολοένα και πληθαίνουν. Για να μπορέσεις λοιπόν να βρεις το άλλο σου μισό σε ένα site γνωριμιών θα πρέπει να αποφύγεις κάποια βασικά λάθη τα οποία βλέπουμε συχνά να γίνονται και στο Blindchat.

Παρακάτω έχουμε τα 5 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο online dating (όσες κάνουν λάθος φυσικά :P )

Τα παρατάνε πολύ εύκολα
Όταν μπαίνεις σε ένα site γνωριμιών είναι λογικό να μη βρεις με την πρώτη ή έστω με τη δεύτερη αυτό που ψάχνεις. Δώσε χρόνο και προσπάθεια στις συζητήσεις που κάνεις και εκμεταλλεύσου τα εργαλεία που προσφέρουν τα sites για να βρείτε άτομα που ταιριάζουν περισσότερο στις προτιμήσεις σας, όπως η «Αναζήτηση Ιδανικών Φίλων» στο Blindchat. 
Λένε ψέματα
Πολλές φορές για να εντυπωσιάσεις το άτομο που έχεις απέναντί σου του παρουσιάζεις μία εικόνα που δεν είναι και τόσο πραγματική κι αυτό μπορεί να γίνει είτε με ψεύτικες ή photoshopαρισμένες φωτογραφίες ή με ψεύτικα στοιχεία για την ηλικία, το ύψος (τα κιλά δεν τα βάζουμε μέσα, επιτρέπεται να πεις ότι νιώθεις). Αυτό μπορεί βραχυπρόθεσμα να τονώσει το ηθικό σας, αλλά είναι μία ψευδαίσθηση που όταν θελήσετε να βρεθείτε στον πραγματικό κόσμο θα σας δημιουργήσει προβλήματα.
Προτιμούν τις φωτογραφίες από τη συζήτηση
Είναι σύνηθες κάποιος άντρας να ζητάει φωτογραφίες από κοπέλες με τις οποίες μιλάει online, όμως αυτό δεν πρέπει να είναι η ουσία. Στείλε μία χαρακτηριστική φωτογραφία σου, αλλά μην αφήνεις τις φωτογραφίες να μιλάνε για σένα. Μία σχέση που χτίζεται πάνω στην ανταλλαγή φωτογραφιών συνήθως δε φτάνει πολύ μακριά.
Δεν μπορούν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους
Μπαίνοντας στο Blindchat ο συνομιλητής σου δεν ξέρει ποια είσαι, πως είσαι και τι ψάχνεις. Το να μπορείς να περιγράψεις στο άτομο που βρίσκεται από την άλλη μεριά του chat τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει να ενδιαφερθεί για σένα και να μπορέσει να έχει μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί σου. Δεν είσαι απλά η Μαρία, 32, από Πετράλωνα. Είσαι η Μαρία, που κάνει χορό, σου αρέσει η ζωγραφική και τα Σαββατοκύριακα λατρεύεις να πηγαίνεις στη θάλασσα.
Είναι πολύ επιλεκτικές σ’ αυτό που ψάχνουν
Δε λέμε ότι είναι κακό να έχεις κάποια στάνταρ γι’ αυτό που ψάχνεις, αλλά είναι κακό σε έναν κόσμο που κανείς δεν είναι τέλειος να πιστεύεις πως εσύ θα το βρεις. Το online dating δεν είναι εξαίρεση. Αν είναι 5 εκατοστά πιο κοντός απ’ ότι θέλεις, μην τον απορρίψεις. Αν είναι 1-2 χρόνια μεγαλύτερος ή μικρότερες από από τις ηλικίες που ψάχνεις, μην κάνεις πίσω. Αν είναι μελαχρινός και όχι ξανθός με γαλανά μάτια, δεν υπάρχει λόγος να ρίξεις χυλόπιτα. Δώσε σημασία σε άλλα πιο ποιοτικά χαρακτηριστικά (όπως το αν μπορείς να ανταλλάξεις 10 κουβέντες μαζί του χωρίς να βαρεθείς) και θα βγεις κερδισμένη.


Έχετε να προσθέσετε και άλλη σημαντικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο online dating. Αφήστε μας ένα σχόλιο.