Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Αυτή Είναι Η Καλύτερη Περίοδος Για Online Dating!

Αποφάσισες να βρεις το καινούριο σου ταίρι με την αλλαγή του χρόνου; Είσαι σε πολύ καλό δρόμο! Να ξέρεις ότι αυτή είναι η καλύτερη περίοδος αν θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό μέσω online dating.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τις πρώτες μέρες μετά την πρωτοχρονιά, και γενικά η περίοδος μέχρι τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι οι καλύτερες για να βρείτε το νέο σας σύντροφο μέσω internet. Είναι η εποχή που όλο και περισσότεροι άνθρωποι τολμούν να δοκιμάσουν τα dating-sites με τον αριθμό των χρηστών να ανεβαίνει κατακόρυφα και να αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να βρουν τον επόμενο έρωτά τους. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από μία έρευνα που αποκαλύπτει ότι οι περισσότερες αλλαγές στο relationship status στο facebook γίνονται μέσα στον πρώτο ενάμιση μήνα της χρονιάς. Τι περιμένετε λοιπόν; Ξεκινήστε το chat!

Πολλές φορές οι γιορτές είναι μοναχική περίοδος για πολλούς από μας και με την αλλαγή της χρονιάς όλοι θέλουμε να κάνουμε μία νέα αρχή. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που πολλοί στην εποχή μας τολμούν να μπουν σε chat-rooms ψάχνοντας και εκεί το άλλο τους μισό.

Εμείς πάντως σας ευχόμαστε να βρείτε αυτό που ψάχνεται μέσα στο 2015! Καλή χρονιά!