Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

5 Στατιστικά Για Το Blindchat Του 2014


Καλώς ήρθατε στο blog του Blindchat!

Το κείμενο που διαβάζετε είναι το πρώτο για το site μας από τα πολλά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια! Σκεφτήκαμε λοιπόν, πως αφού το 2014 φτάνει στο τέλος του και θέλουμε στην πρώτη μας ανάρτηση να μας γνωρίσετε λίγο καλύτερα, να κάνουμε μία ανασκόπηση του 2014 για το καλύτερο chat στα τυφλά στην Ελλάδα

Μέσα στο 2014 το Blindchat αναβαθμίστηκε, ομόρφυνε και μεγάλωσε για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία chat «στα τυφλά» για όλους εσάς.

Φέτος:
- Μειώσαμε τον χρόνο αναμονής στα 2.8 λεπτά (κατά μέσο όρο) και δουλεύουμε κάθε μέρα για να πέσει αυτό το νούμερο ακόμα πιο κάτω
- Δημιουργήσαμε την υπηρεσία "Μιλήσαμε & Χαθήκαμε" έτσι ώστε μία κακή σύνδεση στο ίντερνετ να μην είναι ο λόγος να χάσετε μία ωραία συζήτηση που κάνατε στο Blindchat.
- Τροποποιήσαμε την πλατφόρμα για να είναι ακόμα πιο φιλική για γνωριμίες μεταξύ χρηστών του ίδιου φύλου.
- Και βελτιώσαμε πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες στη λειτουργία του Blindchat από τα γραφικά της αναμονής, τους τρόπους πληρωμής μέχρι τα κουπόνια που μπορείτε να κερδίσετε μέσα απ' αυτή τη σελίδα.

Για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία για chat θέλουμε να σας δώσουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε το Blindchat μέσα στο 2014.

Πάμε λοιπόν:

1. Θα ξεκινήσουμε παρουσιάζοντάς σας τον εντυπωσιακό αριθμό μηνυμάτων που ανταλλάχθηκαν από τους χρήστες του Blindchat μέσα στο 2014. Πενήντα δύο εκατομμύρια τριάντα οχτώ χιλιάδες τετρακόσια εβδομήντα μηνύματα (52.038.470) στάλθηκαν συνολικά μέσα στο 2014 με τον μήνα Νοέμβριο να έχει τη μεγαλύτερη κίνηση (6.437.786).
2. Μιλώντας για τα μηνύματα, ενδιαφέρον έχει ο αριθμός τους στο ελληνικό chatroom μας ανάλογα με την ώρα της ημέρας που στέλνονται. Όπως φαίνεται σύμφωνα με τα στατιστικά μας οι χρήστες τους τσατ στα τυφλά είναι νυχτοπούλια καθώς το τετράωρο μεταξύ 22:00 και 02:00 έχει τη μεγαλύτερη κίνηση απ’ όλη την υπόλοιπη μέρα.
3. Στο Blindchat δε θέλουμε μόνο να δίνουμε την ευκαιρία σε αγνώστους να ανταλλάσσουν μηνύματα στα τυφλά αλλά και να δημιουργήσουμε φιλίες… ξέρετε εσείς. Έτσι μέσα στο 2014 εκατόν είκοσι δύο τριακόσιες τριάντα εφτά (122.337) φιλίες δημιουργήθηκαν στο Blindchat με τον αριθμό αυτό να ανεβαίνει κατά εκατοντάδες καθημερινά!
4. Τα αιτήματα φιλίας λοιπόν έφτασαν τις δεκαεφτά χιλιάδες εκατόν τριάντα τέσσερις (17.134) μέσα στο Νοέμβριο δίνοντάς του τον τίτλο του πιο “θερμού” μήνα για online dating.
5. Μία προκατάληψη η οποία επιβεβαιώνεται από τους αριθμούς μας για το 2014 είναι ότι οι γυναίκες μιλάνε πολύ περισσότερο από τους άντρες. Ο μέσος όρος μηνυμάτων που έστειλε ένας άντρας στο τσατ για το 2014 είναι 691 ενώ ο αντίστοιχος αριθμός αυτών που έστειλε μία γυναίκα είναι 1374. Δηλαδή για κάθε μία πρόταση που λέει ο άντρας η γυναίκα του λέει δύο. Προφανώς καταλαβαίνετε ποιος έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

Αυτή, λοιπόν, ήταν μία πρώτη γεύση από το νέο μας blog! Στο μέλλον θα ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με θέματα όπως το online dating, σχέσεις, σεξ, ραντεβού και πολλά άλλα που σίγουρα θα σας φανούν ενδιαφέροντα.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με όλα όσα πέτυχε το Blindchat μέσα στο 2014 και ακόμα περισσότερο για όλα όσα θα ακολουθήσουν το 2015!

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με δικούς σας ανθρώπους... ή και με αυτούς που γνωρίσατε μέσω της πλατφόρμας μας!

Καλές γιορτές
Η ομάδα του Blindchat