Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Τι καινούριο μπορείτε να δείτε στο Blindchat μετά τη νέα αναβάθμιση

Πριν από λίγες μέρες το Blindchat πραγματοποίησε νέα αναβάθμιση διορθώνοντας κάποια bugs και προσθέτοντας νέες δυνατότητες στο αγαπημένο σας greek chat.

Προσθήκη πληρωμής με μετρητά

Επειδή πολλοί μας έχετε ζητήσει να βρούμε ακόμα πιο εύκολους τρόπους πληρωμής για τις PREMIUM υπηρεσίες στο τελευταίο μας update προσθέσαμε τη δυνατότητα να το κάνετε με μετρητά. Τώρα πια θα μπορείτε να αποκτήσετε PREMIUM πληρώνοντας σε βενζινάδικα, βιβλιοπωλεία και DVD Club (μπορείτε να δείτε εδώ την πλήρη λίστα καταστημάτων) μέσω Viva Payments.

Προσθήκη Νησιών ΒΑ Αιγαίου στις προτιμήσεις

Επίσης στην τελευταία αναβάθμισή μας προσθέσαμε άλλη μία περιοχή για να επιλέξετε, αυτή των Νησιών ΒΑ Αιγαίου.

Διόρθωση στα μηνύματα κατά τη διάρκεια αναμονής για συνομιλία

Τώρα πια όταν περιμένετε στην ουρά τα μηνύματα που θα δείτε στο πάνω-αριστερά μέρος της οθόνης θα είναι πιο ξεκάθαρα για το αν το PREMIUM σας έχει λήξει, αν δικαιούστε δωρεάν συνομιλίες και αν όχι, γιατί.

Νέο Android Application

Μέσα στον Αύγουστο του 2015 ανέβηκε στο Google Play Store το Application μας για κινητά Android για να μπορείτε να έχετε το αγαπημένο σας greek chat για γνωριμίες πάντα μαζί σας και να μη χάνετε κανένα μήνυμα. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: blindchat.gr/android.

Ένα άλλο ευχάριστο νέο

Η paysafe κάρτες πωλούνται ξανά στην Ελλάδα. Μετά από απουσία περίπου δύο μηνών η κάρτες paysafe επιστρέφουν και πάλι στην Ελλάδα. Το Blindchat είναι από τις πρώτες υπηρεσίες που έχουν επιλεγεί να δέχονται ξανά πληρωμές με paysafecard.

Μετά από αυτές τις αλλαγές δουλεύουμε πυρετωδώς για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το Blindchat. Θέλουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερες αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις σας είτε με μήνυμα στο support, στον λογαριασμό «Διαχειριστής» ή στο email μας blindchat [at] sidebar.gr.