Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Πως να αποκτήσεις PREMIUM με μετρητά / Μία εναλλακτική λύση για την Paysafe

Μετά την επιβολή των capital controls και την απόσυρση της Paysafe και του Paypal από την Ελληνική αγορά υπάρχουν πολύ χρήστες του Blindchat που ψάχνουν εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής για το PREMIUM. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον πιο απλό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε PREMIUM με μετρητά χωρίς τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας!

1. Φτιάξτε λογαριασμό στο VivaWallet.com


To Viva Wallet είναι ηλεκτρονικό πορτοφόλι που δίνει τη δυνατότητα να κάνετε online συναλλαγές παρέχοντας ασφάλεια και είναι πιστοποιημένο από την Τράπεζα Ελλάδος. Μπαίνοντας στο vivawallet.com μπορείτε να κάνετε εγγραφή με το email και το κινητό σας.

2. Φορτίστε το Viva Wallet σας με χρήματα


Αφού έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στο Viva Wallet το επόμενο βήμα είναι να βάλετε χρήματα στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι όμως για να κάνετε την φόρτιση με μετρητά έχετε 3 συγκεκριμένες επιλογές.
- Με μετρητά σε ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα
- Με Viva e-money
- Me Pay@Home που δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τη φόρτιση από το σπίτι σας.


3. Αγοράστε PREMIUM με το Viva Wallet


Αφού έχετε φτιάξει το λογαριασμό Viva Wallet και έχετε φορτώσει το επιθυμητό ποσό που αντιστοιχεί στη συνδρομή που θέλετε μπείτε στο blindchat.gr/premium.php.
Επιλέξτε το πακέτο που θέλετε και πατήστε «συνέχεια». Διαλέξτε για τρόπο πληρωμής το «Viva Payments» και πατήστε ξανά «συνέχεια».
Στη σελίδα που θα ανοίξει θα δείτε την επιλογή “Τρόποι Πληρωμής” με Κάρτα ή Viva Wallet. Επιλέξτε το Viva Wallet και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας με το κινητό και τον κωδικό σας. Πατήστε «χρέωση» και η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί αμέσως και με το premium θα ενεργοποιηθεί εκείνη τη στιγμή.