Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Θα έκανες σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Όπως είπαμε στο προηγούμενο post μας στο blog του Blindchat, μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ρίξουμε φως στο θέμα των σχέσεων μέσα από τις απαντήσεις των μελών της πλατφόρμας μας σε πικάντικες ερωτήσεις που τους θέσαμε.

Την προηγούμενη φορά αναλύσαμε το θέμα της διάρκειας των σχέσεων που προτιμάτε. Τα νούμερα ήταν άκρως ενδιαφέροντα και σίγουρα κάποιοι μύθοι καταρρίφθηκαν για περιοχές της Ελλάδας που νομίζαμε ότι κατέχουν τα πρωτεία. Γι’ αυτό συνεχίζουμε αυτή τη φορά με το εξής απλό ερώτημα: “Θα μπορούσες να κοιμηθείς με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;”.

Ναι ή Όχι;

Ακόμα κι αν πιστεύετε ότι ξέρετε τι έχουν απαντήσει οι χρήστες του Blindchat μη βιαστείτε, δείτε την ανάλυση που σας ετοιμάσαμε και θα εκπλαγείτε.

Πριν πάμε σε συγκεκριμένες περιφέρειες ας δούμε πολύ γενικές πληροφορίες σχετικά με τις απαντήσεις των χρηστών μας στο ερώτημα αν θα κοιμόντουσαν με κάποιον από το πρώτο ραντεβού.

Το 86% όλων των αντρών που απάντησαν στο ερωτηματολόγιό μας είπε «Ναι», ένα ποσοστό αναμενόμενο για πολλούς. Σκεφτείτε πάντως ότι σε κάθε διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας 1 στους 10 άντρες δε θα έκανε σεξ από το πρώτο ραντεβού.

Στις γυναίκες το ποσοστό είναι σχεδόν 50%-50% με το «Ναι» να έχει ένα πολύ ελαφρύ προβάδισμα. Έχει ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε σε ποιες περιφέρειες οι γυναίκες που λένε «Ναι» είναι περισσότερες από αυτές που λένε «Όχι». Είστε έτοιμοι;

Σε ποια διοικητική περιφέρεια της Ελλάδας 1 στους 5 άντρες θα έλεγαν όχι στο σεξ από το πρώτο ραντεβού;
Σύμφωνα με τις απαντήσεις των χρηστών του Blindchat αυτή η διοικητική περιφέρεια αυτή είναι η Πελοπόννησος. Μπορεί η πλειοψηφία των αντρών στην Πελοπόννησο να απάντησε θετικά στο ερώτημά μας όμως πάνω από το 22% είχε αντίθετη άποψη. Υπάρχουν δύο ακόμα διοικητικές περιφέρειες που ανεβάζουν το μέσο όρο των αντρών που απάντησαν «ΟΧΙ» κι αυτές είναι η Κρήτη (15%) και η Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (14%).

Στις γυναίκες η διοικητική περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας μας εντυπωσιάζει για ακόμη μία φορά με τα νούμερά της. Το 70% των γυναικών σε Κοζάνη, Καστοριά, Φλώρινα & Γρεβενά θα έκαναν σεξ με το ραντεβού τους από το πρώτο βράδυ έχοντας μεγάλη διαφορά (13%) από τις πόλεις της Θεσσαλίας που είναι στη δεύτερη θέση της σχετικής κατάταξης. Μπορεί να φανεί έκπληξη για πολλούς αλλά στο νησί της Κρήτης έχει τις πιο επιφυλακτικές κοπέλες. Οι 2 στις 3 Κρητικές είπαν ένα βροντερό «ΟΧΙ» στην ερώτηση για το αν «θα μπορούσαν να κοιμηθούν με κάποιον από το πρώτο ραντεβού;». Η δεύτερη πιο συγκρατημένη διοικητική περιφέρεια είναι αυτή της Στερεάς Ελλάδας όπου το ποσοστό του «ΟΧΙ» φτάνει 43%.

Δείτε παρακάτω την αναπαράσταση των απαντήσεων στο ερώτημά μας μέσα από ένα γράφημα.