Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Το νέο μέτρο της κυβέρνησης: «Φόρος ζευγαριών»


Κακά μαντάτα για τα ζευγάρια αλλά και τους singles που θέλουν να βρουν ταίρι καθώς η κυβέρνηση έχει σκοπό να προσθέσει στα νέα μέτρα τον λεγόμενο «Φόρο Ζευγαριών» ή «Dating Tax» όπως είναι γνωστός στο εξωτερικό.

Το μέτρο αυτό περιλαμβάνει αύξηση φόρου σε συγκεκριμένες ομάδες προϊόντων που απευθύνονται στα ζευγάρια ή wanna be ζευγάρια με πιο χαρακτηριστικό αυτόν στα προφυλακτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τιμή των προφυλακτικών θα ανέβει κατά 1€ σε όλα τα πακέτα κάτι που αναμένεται είτε να φέρει πάρα πολλά έσοδα στα ταμεία του κράτους ή πολλές εγκυμοσύνες τους επόμενους μήνες.

Μάλιστα ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ο φόρος στα εστιατόρια που θα ισχύει μόνο στα τραπέζια για δύο. Στην περίπτωση αυτή ο λογαριασμός για τα ζευγάρια θα έχει προσαύξηση 25% για όσους είναι μαζί από ένα μήνα και πάνω και 15% γι' αυτούς όσους έχουν σχέση μικρότερη του ενός μήνα.

Άλλες φορολογίες που θα συμπεριληφθούν στο συγκεκριμένο μέτρο είναι ο φόρος στα τριαντάφυλλα, στις καντάδες, στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής και στα dating sites για γνωριμίες. Οι φήμες για ενοικίαση θέσης στα παγκάκια που θέλουν να κάτσουν τα ζευγάρια για πιο ρομαντική ατμόσφαιρα είναι αναληθείς.

Το μέτρο αυτό ισχύει από σήμερα, 1η Απριλίου, για μία δοκιμαστική περίοδο ενός έτους και αν κριθεί ότι είναι αποτελεσματικό θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι να αναλάβει άλλη κυβέρνηση.