Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Πώς να βρεις το ιδανικό άτομο για να μιλήσεις στο Blindchat


Οι ευκαιρίες που σου δίνει το online dating για να κάνεις γνωριμίες με αγνώστους και στη συνέχεια, γιατί όχι, να δημιουργήσεις σχέσεις είναι πάρα πολλές. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που όλο και περισσότεροι καταφεύγουν στο internet για γνωριμίες και όχι στο μπαρ της γειτονιάς.

Πάντως η αναζήτηση ενός ιδανικού [όχι τέλειου, δεν υπάρχει τέλειο] ατόμου για γνωριμία είναι πολλές φορές δύσκολη υπόθεση και στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται χρόνο και προσπάθεια.

Για να περιορίσουμε λοιπόν τον χρόνο και τον κόπο που θα επενδύσετε για να βρείτε αυτό το ιδανικό άτομο στο Blindchat έχουμε δημιουργήσει την αναζήτηση ιδανικών φίλων για τους premium χρήστες μας! Για να ξεκινήσετε πατήστε το link ακριβώς κάτω από το κουμπί «Έναρξη Συνομιλίας». Απαντώντας στις ερωτήσεις από το ερωτηματολόγιό μας το σύστημα του Blindchat έχει τη δυνατότητα να βρει εγγεγραμμένους χρήστες με τους οποίους έχετε πολλά κοινά και να τους προσθέσετε στη λίστα των φίλων σας, χωρίς να χρειάζεται να τους αναζητείτε στα τυφλά!

Επίσης, απαντώντας στο ερωτηματολόγιό άλλοι χρήστες έχουν την δυνατότητα να σας αναζητήσουν και να σας προσθέσουν στους φίλους τους και έτσι να ξεκινήσετε μία νέα ενδιαφέρουσα συνομιλία.

*Η «Αναζήτηση Ιδανικών Φίλων» είναι μία υπηρεσία που δημιουργήθηκε για τους premium χρήστες του Blindchat. Για να μπορείτε να προσθέστε ιδανικούς φίλους ή να μιλήσετε με άτομα που σας πρόσθεσαν μέσω της υπηρεσίας θα πρέπει να έχετε premium λογαριασμό.