Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

5 τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το Blindchat με ασφάλεια


Η ασφάλεια των χρηστών του Blindchat είναι κάτι πολύ σημαντικό για μας. Είναι άλλωστε ένας από τους τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε αυτή η πλατφόρμα. Γι' αυτό θέλουμε να μην πέσετε θύματα απάτης από κακόβουλους χρήστες του Blindchat. Το online dating όπως και πολλές άλλες ασχολίες μας στο internet κρύβουν κινδύνους που αν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι μπορούμε να τους αποφύγουμε με μεγάλη ευκολία. Παρακάτω έχουμε μερικά παραδείγματα με πράγματα που μπορεί να συναντήσετε και στο Blindchat και καλό είναι να ξέρετε πως να τα αντιμετωπίζετε.

Μη στέλνετε φωτογραφίες που δε θα θέλατε να δείτε δημόσια στο internet.

Στο Blindchat διαγράφουμε φωτογραφίες και συνομιλίες μετά από λίγες μέρες για λόγους ασφαλείας αλλά είναι εύκολο για κάποιον που θέλει να τις “φωτογραφίσει” ή να τις κατεβάσει στον υπολογιστή του πριν αυτές εξαφανιστούν. Γι’ αυτό φροντίστε όταν στέλνετε φωτογραφίες σε κάποιον άγνωστο αυτές ναι μεν να είναι αληθινές αλλά να είναι τέτοιες που δε θα είχατε πρόβλημα να τις έχετε και σε ένα public profile.

Μη στέλνετε λεφτά σε αγνώστους

Παλιά ήταν το email, μετά το MSN, σήμερα τα dating site γίνονται θύματα απατεώνων που ζητάνε λεφτά από ανυποψίαστους χρήστες. Σε περίπτωση αν κάποιος σας ζητήσει, την ώρα που κάνετε chat, λεφτά (συνήθως με paysafe ή με κατάθεση σε λογαριασμό) να ξέρετε ότι είναι απάτη. Κλείστε τη συνομιλία σας, αναφέρετε το συμβάν στον Διαχειριστή του Blindchat ή στο support. 

Μη βάζετε τα προσωπικά σας στοιχεία στο username ή την περιγραφή σας.

Όπως γράφουμε και πιο πάνω η ανωνυμία είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του Blindchat που βοηθάει να είστε ασφαλείς όσο μιλάτε με αγνώστους στο chat. Γι’ αυτό μην βάζετε στοιχεία όπως το επίθετο ή ημερομηνία γέννησης στο username σας ή την περιγραφή του προφίλ σας.

Ελέγχετε την αξιοπιστία των συνομιλητών σας

Πολλές φορές όταν συνομιλείτε με κάποιον μπορεί να σας πει ψέματα για τους δικούς του ο καθένας λόγους. Μπορείτε χρησιμοποιώντας δύο απλά “κόλπα” να ελέγξετε την αξιοπιστία του συνομιλητή σας είτε από τις φωτογραφίες που σας στέλνει ή από τις ερωτήσεις που θα του κάνετε. Πχ, αν λάβετε μία φωτογραφία που υποψιάζεστε ότι δεν ανήκει στον αποστολέα μπορείτε να την αναζητήσετε στη Google ελέγχοντας αν υπάρχει κάπου online και σε ποιον ανήκει. Επίσης μπορείτε μέσα σε μία συζήτηση να επαναλάβετε επίτηδες μία ερώτηση για να δείτε αν η δεύτερη απάντηση που θα πάρετε θα είναι η ίδια με την πρώτη. Οι ψεύτες συνήθως ξεχνάνε τα ψέματα που λένε. Αν καταλάβετε ότι κάποιος λέει ψέματα για την ταυτότητά του και θέλει να σας κοροϊδέψει αναφέρετέ το στους διαχειριστές.

Προετοιμαστείτε για το offline ραντεβού σας

Το online dating υπάρχει για να φτάσει τελικά στο offline. Γι’ αυτό όταν κανονίσετε το ραντεβού σας με κάποιον που γνωρίσατε στο Blindchat φροντίστε τις παρακάτω προϋποθέσεις. 
- Το ραντεβού να είναι σε δημόσιο χώρο (κατά προτίμηση να το ξέρετε κιόλας), 
- κάποιος φίλος σας να γνωρίζει ότι θα βγείτε εκείνο το βράδυ, 
- να υπάρχει κάποιος διαθέσιμος να σας πάρει από το σημείο του ραντεβού ή έστω να έχετε εγκαταστήσει το taxibeat στο κινητό σας για να καλέστε taxi ανά πάσα στιγμή

-----

Αν πιστεύετε πως πρέπει να προσθέσουμε και κάτι άλλο στη λίστα μας στείλτε μας email στο blindchat (at) sidebar.gr