Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Οι top 4 ιδέες για χριστουγεννιάτικο δώρο για εκείνη

Αγαπητοί Blindchatters,

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μπορεί σίγουρα να χαίρεστε που θα τα περάσετε συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μαζί την χαρά πλησιάζουν και οι σκέψεις μας αναφορικά με τα δώρα προς αυτά, για τα οποία θα πρέπει να επιλέξετε κάτι ξεχωριστό και όμορφο.


Ως γνωστόν, οι αγορές δώρων προς μία γυναίκα αποτελούν δύσκολη υπόθεση. Αν λοιπόν έχετε σπάσει το κεφάλι σας, έχετε προσπαθήσει επανειλημμένα να την ψαρέψετε , έχετε ρωτήσει αδερφές, φίλες και γνωστές, όμως ακόμα να βγάλετε άκρη, τότε διαβάστε αυτό το άρθρο και σίγουρα θα πετύχετε τον στόχο σας! Το μόνο που έχετε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να προσδιορίσετε το budget σας!

Τι δεν θα βαρεθούν ποτέ στη ζωή τους οι γυναίκες;

Μα φυσικά το μακιγιάζ τους. Αν η κοπέλα σας λατρεύει ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ, τότε η αγορά ενός σετ μακιγιάζ ως χριστουγεννιάτικο δώρο αποτελεί μία πολύ επιτυχημένη επιλογή. Βοήθήστε την να πραγματοποιήσει την πιο glamorous εμφάνιση στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν χάρη σε εσάς!
Το πιθανότερο είναι πως εσείς με τα κοσμήματα, είστε άγνωστοι μεταξύ σας. Αν όμως έχετε δει την διάσημη σκηνή από την ταινία “Πρόγευμα στο Τίφανις”, στην οποία η Audrey Hepburn κοιτάζει τη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου , τότε ξέρετε πως πολύ σπάνια μια γυναίκα δεν θα χαιρόταν στη θέα ενός λαμπερού κοσμήματος.

Το ρολόι αποτελεί ένα ιδιαίτερο κόσμημα τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα. Εἀν σκέφτεστε ότι ίσως παραείναι κλασικό σας υπενθυμίζουμε πως παραμένει αγαπητό από τις γυναίκες γιατί εκτός από πρακτικό στην καθημερινότητα, προσδίδει και στυλ. Αν από την άλλη είστε σκεπτικοί γιατί δεν την έχετε δει να φοράει συχνά ρολόι στο χέρι της, σας διαβεβαιώνουμε πως ένα τέτοιο δώρο θα το εκτιμήσει σίγουρα. Το μόνο που χρειάζεται να φροντίσετε είναι να διαλέξετε μια ασφαλή επιλογή ώστε να ταιριάξει άνετα με τα περισσότερα ρούχα της.
Τέλος, επειδή είναι δύσκολοι καιροί σας έχουμε και μια τελευταία λύση που δεν ᾽᾽χάνει᾽᾽ ποτέ...

Αν δε σας επιτρέπει το budget σας να αγοράσετε κάτι από τα παραπάνω, μπορείτε να αρκεστείτε σε μια πλούσια κι όμορφη ανθοδέσμη συνοδευόμενη από μια κάρτα που της έχετε γράψει εσείς προσωπικά !

Να είστε βέβαιοι πως ακόμα και μια απλή χειρονομία θα της δώσει τεράστια χαρά!