Το Blindchat είναι μία online πλατφόρμα για ανώνυμο chat με άντρες και γυναίκες απ’ όλη την Ελλάδα. Είναι εύκολο στη χρήση, ασφαλές και ανώνυμο.

Το Blindchat απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες. Η χρήση του Blindchat σημαίνει αυτόματα και αποδοχή των Όρων Χρήσης της πλατφόρμας.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ!

Μάθε για τα καινούργια features του Blindchat μετά τη νέα αναβάθμιση

Πριν από μερικές εβδομάδες το Blindchat πραγματοποίησε νέα αναβάθμιση προσθέτοντας νέες δυνατότητες στο αγαπημένο σας greek chat.


Προσθήκη επιλογής πολλαπλών φωτογραφιών


Επειδή πολλοί μας έχετε πει πως μια φωτογραφία δεν είναι αρκετή για να καταλάβετε πολλά για τον άλλον/η αλλά και ούτε οι άλλοι για εσάς αντίστοιχα, σας ακούσαμε και το κάναμε πράξη. Πλέον, μπορείτε να φτιάξετε κανονικά το προφίλ σας όπως πριν και να προσθέσετε 1 και 2 και όσες φωτογραφίες εσείς επιθυμείτε.

Επιπλέον στοιχεία προφίλ


Τώρα πια μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία για τον εαυτό σας όπως για παράδειγμα που δουλεύετε, μια φράση που σας εκφράζει, ενδιαφέροντα που σας αρέσουν.

Νέες γνωριμίες


Αναρωτιέστε που εμφανίζονται όλα αυτά τα νέα στοιχεία; Όχι φυσικά σε όλους αλλά μόνο σε όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία του Blindchat, 'Νέες γνωριμίες' η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ακόμα περισσότερες επαφές.

Πως λειτουργεί ;

* Συμπληρώνεις το προφιλ σου με ό,τι μπορεί να λείπει (πληροφορίες, φωτογραφίες κτλ).
* Στη συνέχεια βλέπεις προφίλ άλλων χρηστών και έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις αν σου αρέσει κάποιος ή κάποια.
* Αντίστοιχα και οι υπόλοιποι χρήστες της υπηρεσίας βλέπουν το δικό σου προφίλ και επιλέγουν αν τους αρέσεις ή όχι.
* Αν σου αρέσει κάποιος ή κάποια και του/της αρέσεις κι εσύ, τότε γίνεστε αυτόματα φίλοι και μπορείτε να μιλήσετε απευθείας!


Μετά από αυτές τις αλλαγές δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο το Blindchat και να κάνουμε ακόμα περισσότερες αλλαγές που θα βελτιώσουν την εμπειρία σας. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις απόψεις σας είτε με μήνυμα στο support, στον λογαριασμό «Διαχειριστής» ή στο email μας [email protected]